Στο μικροσκόπιο τα έργα του Τυρνάβου

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΕ Κ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2019 15:34

Τον δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα επισκέφθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, στο Δημαρχείο Τυρνάβου αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας υπό τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Νικόλαο Παπαγεωργίου.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συναδελφικότητας και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με το ΤΕΕ στο πλαίσιο της υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, η νέα γέφυρα Τυρνάβου, η νότια παράκαμψη Τυρνάβου, τα οφέλη που απορρέουν από τις ενεργειακές κοινότητες, που δίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση τη δυνατότητα να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην παραγωγή, την αποθήκευση, την πώληση και γενικά τη διαχείριση καθαρής ενέργειας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων και Πολεοδομίας, Γεώργιος Σακούτσιος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου, Λάσκος Μανδηλάς και από το ΤΕΕ ο γενικός γραμματέας, Αστέριος Νάρης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Βασίλης Γερογιάννης και το μέλος της κεντρικής Αντιπροσωπείας, Χρήστος Παληός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass