Η Ελληνική Λύση για τους πρόσφυγες στην Καρίτσα

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:32

Ανακοίνωση για το ζήτημα των προσφύγων στην Καρίτσα εξέδωσε χθες η Ελληνική Λύση, με την οποία ζητάει να εισακουστεί το αίτημα των κατοίκων, που αντέδρασαν μέσω της Γενικής Συνέλευσης που έγινε προχθές.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή την έγκριση από τον γ.γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη για τη λειτουργία νέας δομής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων στην Καρίτσα Λάρισας, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις προς τον βουλευτή κ. Βασίλη Κόκκαλη και προς τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη αλλά και τις αντιδράσεις των κατοίκων στην περιοχή, η Ελληνική Λύση καλεί την κυβέρνηση να ακούσει το αίτημα των κατοίκων της Καρίτσας, όπως αυτή διατυπώθηκε στη γενική συνέλευση του Δήμου Αγιάς. «Όχι πρόσφυγες στο χωριό μας», δήλωσαν οι κάτοικοι, κι αν θέλουμε να επιμένουμε ότι είμαστε ένα κράτος δημοκρατικό, πρέπει η πολιτεία, αν μη τι άλλο, να συμμορφωθεί με τη βούληση των κατοίκων της περιοχής.

Στην Ελληνική Λύση επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους την ανάγκη η κυβέρνηση να κατασκευάσει δομές σε ακατοίκητα νησιά και να μεταφέρει εκεί όλους τους λαθροεισβολείς, έως ότου επαναπροωθηθούν στις χώρες προέλευσής τους. Όχι πρόσφυγες, στην ηπειρωτική Ελλάδα! Όπου γκαταστάθηκαν πρόσφυγες τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν είναι ανυπέρβλητα. Είναι μονόδρομος το κλείσιμο των συνόρων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1