Το «Run for Life Tirnavos»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2019 15:23

Για πρώτη χρονιά διοργανώνεται αύριο Κυριακή το «Run for Life Tirnavos» από τον ιατρό Αμάρι Σάμερ Αθανάσιο, στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, με κεντρικό σύνθημα «Καμία γυναίκα μόνη της, σ’ αυτόν τον αγώνα ΖΩής».

Η διοργάνωση περιλαμβάνει έναν αγώνα δρόμου 4 χλμ., έναν παιδικό αγώνα 1,2 χλμ. και περπάτημα 1,2 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Το «Run for Life Tirnavos» στηρίζουν με τη συμμετοχή τους ο Τσικούρας Νικόλαος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων έχοντας στο ενεργητικό του την απόσταση του Μαραθωνίου 42,195 μέτρων με επίδοση 2:33:40 και η Καρπαθάκη Μαρία με 4 παγκόσμια χρυσά μετάλλια στο άθλημα του Taekwondo και πολλές ακόμα διακρίσεις σε αθλητικό και προπονητικό επίπεδο.

Οι Batala Salonica στηρίζοντας έμπρακτα τον «αγώνα» ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, θα βρίσκονται στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου για να ξεσηκώσουν με τον ρυθμό και την ενέργειά τους τους παρευρισκόμενους.

Οι Batala Salonica με ένα μείγμα χρωμάτων, ρυθμού και κίνησης, που δημιουργεί ο ισχυρός συνδυασμός τυμπάνων και χορού, θα αποτυπώσουν τη δύναμη και τη ζωντάνια, στοιχεία που συνάδουν με το «Run for Life Tirnavos».

Μαθητές από το εργαστήρι φωνητικής της φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου, θα δώσουν το παρών στη σκηνή του «Run for Life Tirnavos», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Τη διοργάνωση στηρίζουν και θα συμμετάσχουν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, το σωματείο Save MORAS, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Ελπίδα», το Κέντρο Πρόληψης Ν. Λάρισας «Ορφέας», οι Δρομείς Τυρνάβου και πολλοί ακόμα φορείς και σύλλογοι της περιοχής.

Την παρουσίαση του «Run for Life Tirnavos» θα κάνει η δημοσιογράφος Μίνα Μαυρογιάννη. Έναρξη διοργάνωσης: 10:00 π.μ. Εκκίνηση αγώνα: 11:30 π.μ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass