Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα δικαιολογητικά για την κάρτα διοδίων

ΣΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2019 15:00
Μόνο από τα διόδια των πλευρικών σταθμών Ευαγγελισμού και Πυργετού θα ισχύει η κάρτα ελεύθερης διέλευσης που μπορούν να προμηθευτούν οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών για όσο διάστημα διαρκούν τα έργα στη γέφυρα του Πηνειού Μόνο από τα διόδια των πλευρικών σταθμών Ευαγγελισμού και Πυργετού θα ισχύει η κάρτα ελεύθερης διέλευσης που μπορούν να προμηθευτούν οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών για όσο διάστημα διαρκούν τα έργα στη γέφυρα του Πηνειού

Στα τέσσερα κατά τόπους ΚΕΠ του Δήμου Τεμπών θα μπορούν να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών, προκειμένου να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που κρίνονται απαραίτητα, για την έκδοση της κάρτας ελεύθερης διέλευσης, για τις μετακινήσεις τους εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Με αφορμή το κλείσιμο της γέφυρας των Τεμπών για τη συντήρηση του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα των οκτώ περίπου μηνών και προκειμένου να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου, μετά και τις επαφές του δημάρχου Τεμπών κ. Γ. Μανώλη με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, και την παρέμβαση βουλευτών του ν. Λάρισας, η παραχωρησιούχος εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», συμφώνησε στην ατελή διέλευση των μονίμων κατοίκων του Δήμου Τεμπών, από τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων του Ευαγγελισμού- Πυργετού.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι ατελείς διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν μόνο με τις ειδικές κάρτες, οι οποίες και θα εκδοθούν από την εταιρεία ειδικά για τον σκοπό αυτό. Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών θα πρέπει για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την έκδοση της σχετικής μαγνητικής κάρτας να απευθύνονται στα εξής ΚΕΠ. Μακρυχωρίου: Τηλέφωνο επικοινωνίας – 24950-23911, Πυργετού 24950-42905, Συκουρίου 24950-52900, Γόννων 24953-50120.

Τα σχετικά δικαιολογητικά είναι τα εξής: Φωτοτυπία ταυτότητας, Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου, Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητού τηλεφώνου στο όνομα του κατόχου.

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον καταθέσουν τα δικαιολογητικά στα οικεία για αυτούς ΚΕΠ του Δήμου Τεμπών, μετά τη σχετική διασταύρωση των στοιχείων τους από τους αρμοδίους υπαλλήλους και μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών, θα έχουν στα χέρια τους την προσωπική τους κάρτα, την οποία και θα χρησιμοποιούν στις εσωτερικές τους μετακινήσεις στον Δήμο Τεμπών, όσο διαρκούν οι εργασίες ενίσχυσης της υφιστάμενης γέφυρας του Πηνειού.

Σχετικά Άρθρα