Τιμάται ο Αγιος Δημήτριος

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 15:50
Αγιος Δημήτριος Τυρνάβου Αγιος Δημήτριος Τυρνάβου

Προεξάρχοντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λάρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, θα πραγματοποιηθούν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου.

Συγκεκριμένα, στον ιστορικό ενοριακό ναό του Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου σήμερα στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί μέγας αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου.

Αύριο Σάββατο 26 Οκτωβρίου, το πρωί θα τελεστεί όρθρος και Θεία λειτουργία ιερουργούντος του αρχιερατικού επιτρόπου Τυρνάβου αρχιμανδρίτη π. Βησσαρίωνος Μπλέτσα.

ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΛΙΘΟ

Τον πολιούχο και προστάτη του Άγιο Δημήτριο τιμά ο οικισμός του Μαυρόλιθου Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα στις 6 το απόγευμα, θα ψαλεί πανηγυρικός εσπερινός από τον π. Αλέξανδρο Τοκμάκη, ενώ αύριο ανήμερα της γιορτής, το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα προεξάρχοντος του αρχιερατικού επιτρόπου Αμπελώνα πρωτ. Νεκταρίου Φωκίδη.

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

 Επίσης, στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Αμπελώνα,

στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης γιορτάζει το παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατήρτισε ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος Καρυώτης, σήμερα στις 6 το απόγευμα, παραμονή της γιορτής, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός και θείο Κήρυγμα.

Αύριο Σάββατο 26 Οκτωβρίου ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα. Το απόγευμα θα τελεστεί μεθεόρτιος Εσπερινός και παράκληση.

Ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης π. Αντώνιος Καρυώτης και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καλούν τους πιστούς να προσέλθουν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
CAREER DAYS LINDOS

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1