Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2019 15:15

Ψηφίζουν για εκλέκτορες στην ΠΕΔ

Σε ειδική συνεδρίαση θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα. Στη συνεδρίαση θα γίνει εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

------------------

 

Η αντισεισμική προστασία της Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με τις επερωτήσεις της περιφερειακής παράταξης «Πρωτοβουλία» για τους ομογενείς της Φαρκαδόνας Τρικάλων» και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την αντισεισμική προστασία της Θεσσαλία» θα ασχοληθεί στην τακτική συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:00. Επίσης θα συζητηθεί η πρόταση ψηφίσματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στην αντιπυρική προστασία». Από τα 11 θέματα της ημερήσιας διάταξης, κυριαρχούν οι εγκρίσεις Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων διαφόρων έργων.

------------------

Τιμάται ο πρόσκοπος ορειβάτης Θάνος Μαργαρίτης

Βραδινό προς τιμή του βαθμοφόρου προσκόπων Θάνου Μαργαρίτη, υπαρχηγού της 3ης Κοινότητας Ανιχνευτών Λάρισας, διοργανώνει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, στις 8.30 μ. μ. η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Λάρισας. Η εκδήλωση θα γίνει στο «Λιμανάκι», για να τιμηθεί ο ορειβάτης πρόσκοπος, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή των Ιμαλαΐων «Island Peak» σε υψόμετρο 6.189 μέτρων, μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Ο Θάνος Μαργαρίτης είναι ενεργό μέλος των προσκόπων και με την προσπάθειά του αυτή τίμησε τον λαρισαϊκό και τον ελληνικό προσκοπισμό. Στο δείπνο θα συμμετέχουν παλιοί και εν ενεργεία πρόσκοποι.

------------------

Παρουσιάζεται στην Αθήνα το περιοδικό «Αχιλλίου Πόλις»

Στην επίσημη παρουσίαση των δύο πρώτων τευχών της επετηρίδας-περιοδικού «Αχιλλίου Πόλις» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου, προχωρά τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα, η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Τη νέα αυτή και πρωτότυπη έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου θα παρουσιάσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης και ο διευθυντής της εκδόσεως Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός. Χαιρετισμό θα απευθύνει ό Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Είσοδος ελεύθερη.

------------------

 

Λαϊκές συνελεύσεις κατοίκων

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Λαϊκές συνελεύσεις στα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης και Κοιλάδας προγραμματίζει η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων. Το πρόγραμμα των συνελεύσεων έχει ως εξής: Στις 29 Οκτωβρίου Γιάννουλη, Αμφιθέατρο Γυμνασίου. Στις 30 Οκτωβρίου Τερψιθέα, κοινότητα αίθουσα εκδηλώσεων. Στις 5 Νοεμβρίου Αμυγδαλέα, καφενείο. Στις 6 Νοεμβρίου Ελευθεραί, δημοτικό σχολείο. Στις 7 Νοεμβρίου Κουτσόχερο, δημοτικό σχολείο. Στις 12 Νοεμβρίου Φαλάνη, πολιτιστικό κέντρο. Στις 13 Νοεμβρίου Ραχούλα, καφενείο Χαράλαμπου Ζερβούλη. Στις 19 Νοεμβρίου Μάνδρα, κοινότητα. Στις 20 Νοεμβρίου Λουτρό, καφενείο πλατείας. Στις 22 Νοεμβρίου Κοιλάδα, Κοινότητα αίθουσα εκδηλώσεων. Όλες οι συνελεύσεις θα ξεκινούν στις 7 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass