«Ο κ. Βορίδης δεν στέκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟ ΠΥΡΕΤΟ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2019 22:30

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
«Πίκρα, απογοήτευση, αγανάκτηση και θυμός» είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις των αιγοπροβατοτρόφων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου κ. Αργύρη Μπαϊραχτάρη (φωτ.), από την απόρριψη της

τροπολογίας για τον καταρροϊκό πυρετό, που κατέθεσε στη Βουλή ο πρώην υπουργός, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρος Αραχωβίτης, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, από τον νυν υπουργό κ. Μάκη Βορίδη.
Σύμφωνα με τον κ. Μπαϊραχτάρη, ο θυμός και η αγανάκτηση των κτηνοτρόφων επιτείνεται, ειδικά όταν, όπως λέει «πληροφορούμαστε ότι στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε την Πέμπτη και που αναμέναμε να γίνει δεκτή η σχετική τροπολογία, έχουν περάσει άρθρα και τροπολογίες, αλλά ο κ. Βορίδης δεν θέλησε να περάσει ένα δίκαιο αίτημα των αιγοπροβατοτρόφων του ν. Λάρισας και να άρει μια παράφορη αδικία που υφίστανται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας.
Δυστυχώς -ειδικά τώρα- μετά από αυτή τη δυσμενή και άκρως προσβλητική εξέλιξη, είναι πλέον καταφανέστατο ότι ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης δεν είναι απλά αντίθετος στην άρση της αδικίας των κτηνοτρόφων, αλλά θέτει τον εαυτό του κάθετα απέναντί μας...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1