Προχωρά ο υδατόπυργος στον Παλαιόπυργο Αγιάς

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 15:46

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου υδατόπυργου στον οικισμό του Παλαιόπυργου του Δήμου Αγιάς.

Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στα έργα αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης σε περιοχές του Δήμου Αγιάς, που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ και αφορούν στην κατασκευή αγωγού 5,2 χλμ. στη Βελίκα, αγωγού 150 μ. στο Μεγαλόβρυσο και αγωγού όμβριων στην οδό της δυτικής εισόδου της Αγιάς. Την εξέλιξη των εργασιών του έργου επέβλεψαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Υποδομών Στέλιος Δημότσιος και η προϊσταμένη του Τμήματος Δομών και Περιβάλλοντος Βάγια Κοστούλη. Όπως διαπιστώθηκε, οι εργασίες εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ο ανάδοχος του έργου.

 «Βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σημαντικό έργο ύδρευσης και αποχέτευσης σε οικισμούς του Δήμου Αγιάς. Με σχέδιο καις στρατηγική υλοποιούμε έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Με έργα ουσίας στηρίζουμε τους ανθρώπους της υπαίθρου δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγιάς χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα που δημιουργούν συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1