Συνεργασία Μητρόπολης -Δήμου Τεμπών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2019 20:36

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Παιδείας Τεμπών κ. Αθανάσιο Λιακατά και τη μουσικολόγο κ. Βασιλική Κοσμάνου.

Η επίσκεψη έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αμφίπλευρου ενδιαφέροντος όπου επιβεβαιώθηκε η σύμπλευση και η αμοιβαία πρόθεση για αγαστή συνεργασία.
Μετά τη συνάντηση σε δήλωσή του στην «Ε» ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε: «Με πολλή χαρά επισκέφτηκα τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και ταύτιση στα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κοινό πεδίο σε μια σειρά θεμάτων με την Εκκλησία. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης μας είναι ένας φωτισμένος Ιεράρχης, με ευρυμάθεια και η συνεργασία μαζί του είναι πάντα γόνιμη και ευχάριστη. Η προβολή και η ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων του Δήμου Τεμπών είναι από τις προτεραιότητές μας, γι’ αυτό και η τακτική επικοινωνία και συνεργασία μαζί του είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Ο Δήμος Τεμπών θα στέκεται πάντα δίπλα στην τοπική Εκκλησία για την κοινή ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass