ΦΑΡΣΑΛΑ:

Διπλή γιορτή για το Πολυτεχνείο

Δημοσίευση: 18 Νοε 2019 22:20
Εκδήλωση συνδικάτου οικοδόμων Φαρσάλων Εκδήλωση συνδικάτου οικοδόμων Φαρσάλων

Με δύο διαφορετικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συννεφιασμένο σκηνικό, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα και στην πλατεία Δημαρχείου, η Δημοτική Αρχή, το συνδικάτο οικοδόμων, μαθητές, σύλλογοι και φορείς της πόλης τίμησαν με σεβασμό την 46η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση της δημοτικής αρχής στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, ξεκίνησε με κατάθεση στεφάνων, από τον Δήμο Φαρσάλων, το Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Αναγέννηση Φαρσάλων, το 1ο Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων Σοφ. Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Χρήστος Μπασαγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρ. Ίφου, Βαγ. Δημητρακόπουλος, Κυρ. Παναγιωτοπούλου, Γιώρ. Αρσενόπουλος, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, εκπρόσωποι του Ε.Κ. του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Νωρίτερα το πρωί σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου το Συνδικάτο Οικοδόμων και η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στα Φάρσαλα τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου με ομιλία του Απ. Αναγνώστου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων από το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΚΚΕ.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1