Κηδεύτηκε 57χρονη στην Ελασσόνα

Βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Δημοσίευση: 25 Νοε 2019 17:33

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Συγκίνηση και θλίψη στη Ελασσόνα, από τον αιφνίδιο θάνατο 57χρονης, που κηδεύτηκε χθες.

Πρόκειται για τη Σουλτάνα Αστ. Βακατάρη, 57 ετών, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην Ελασσονίτισσα, που διέμενε μόνη της, τηλεφωνούσε επανειλημμένα ο αδελφός της(διαμένει στη Λάρισα) την Πέμπτη χωρίς να παίρνει απάντηση, ενώ και σε φιλικά της άτομα που την επισκέφθηκαν στο σπίτι, δεν άνοιξε. Έτσι, την Πέμπτη, όταν θορυβημένος ο αδελφός της την επισκέφθηκε, βρέθηκε μπροστά στην τραγική εικόνα.
Ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αφού είχε προβλήματα με την υγεία της, που αντιμετώπιζε και ρύθμιζε η ίδια. Όπως είπαν οι γείτονες, την είδαν τελευταία φορά τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης.
Η 57χρονη, τοπογράφος μηχανικός, με καταγωγή από την ορεινή Βλάστη Κοζάνης, ήταν κόρη του εμπόρου – χονδρεμπόρου τροφίμων και αποικιακών Στέργιου Βακατάρη και αδελφή του τοπογράφου μηχανικού Δημήτρη Βακατάρη (ζει και εργάζεται στη Λάρισα).
Γνωστή και αγαπητή, μοναχικό άτομο, με ευαισθησίες και αρκετούς φίλους, καλόκαρδη, πνευματώδης, με επιλεκτικό και πηγαίο χιούμορ. Συχνά εμφανιζόταν σε κοινωνικές υποχρεώσεις και στην αγορά της πόλης για τα απαραίτητα ψώνια.
Η κηδεία της έγινε χθες το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, όπου συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης π. Βησσαρίων Καραλάσκος και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Γεροφάκας.
Ανάμεσα στις παρουσίες: ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, ο πρ. βουλευτής Γιάννης Παπαδημόπουλος και δεκάδες άτομα, συγγενείς και φίλοι.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass