Επί ποδός η Πολιτική Προστασία λόγω κακοκαιρίας

ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ *ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ *Η ΔΕΥΑΛ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΦΡΕΑΤΙΑ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2019 22:06

Συναγερμός σήμανε χθες στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων λόγω της κακοκαιρίας.

Συνεργεία καθαριότητας βρίσκονταν από νωρίς στους δρόμους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση και τον ισχυρό άνεμο, με τον αντιδήμαρχο Αμαξοστασίου, Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Ζαούτσο να συντονίζει τις κινήσεις τους, για την άμεση επίλυσή τους.

Η πρώτη κλήση βοήθειας, ήρθε από την οδό Κερκύρας στη συνοικία Ανθούπολης, όπου δέντρο έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ακολούθησαν άλλες δύο κλήσεις για πτώσεις δέντρων και συγκεκριμένα για μία ακακία στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης και μία μηλιά σε αυλή οικίας.

Η Υπηρεσία Πρασίνου μετέβηκε στα παραπάνω σημεία και απομάκρυνε τα δέντρα.

 Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Ζαούτσο, «στο πλαίσιο του προγραμματισμού αντιμετώπισης της κακοκαιρίας, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων ήταν σε επιφυλακή από προχθές Κυριακή.

Προληπτικά, καθάρισαν από φύλλα και σκουπίδια, διάφορα σημεία της Λάρισας, που θεωρούνται επικίνδυνα να προκληθούν προβλήματα, όπως η υπόγεια γέφυρα της οδού Φαρσάλων, ενώ συνεργεία της ΔΕΥΑΛ καθάρισαν φρεάτια στην πόλη».

Ο κ. Ζαούτσος ζήτησε και τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων σε εξοπλισμό και συγκεκριμένα σε οχήματα που θα βοηθούσαν στο έργο αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Αν και το κύμα κακοκαιρίας δεν προβλέπεται να συνεχιστεί στην περιοχή μας, παρόλα αυτά ο αντιδήμαρχος εφιστά την προσοχή των πολιτών, όπως «να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από τα σπίτια τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά. Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές…».

 

 

Λ.Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass