Μάθημα ήθους και εντιμότητας από τρεις μαθητές δημοτικού!

ΒΡΗΚΑΝ 280 ΕΥΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ *ΤΟ 20ό ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, Η Α/ΘΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2019 22:10

Αξιέπαινοι τρεις μαθητές του 20ού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στη συνοικία Αμπελοκήπων, οι οποίοι, πηγαίνοντας το πρωί στο σχολείο, βρήκαν πεσμένα στον δρόμο χρήματα και χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξαν να τα παραδώσουν στη Διεύθυνση του σχολείου τους.

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί, όταν μια παρέα φίλων και μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 20ού Δημοτικού Σχολείου, λίγο πριν μπουν στο σχολείο, βρήκαν πεσμένα στο έδαφος 280 ευρώ. Αμέσως τα παρέδωσαν στη Διεύθυνση που ανέλαβε να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές. Στην πρωινή προσευχή η διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Κυριζοπούλου και οι δάσκαλοι συνεχάρησαν δημόσια τα παιδιά και οι συμμαθητές τους τούς χειροκρότησαν. Το μεσημέρι λίγο πριν το σχόλασμα εμφανίστηκε στο σχολείο ο κάτοχος των χρημάτων που τα έψαχνε για ώρες. Εκεί ενημερώθηκε ότι τα χρήματά του τα είχαν βρει μαθητές του σχολείου. Αναζήτησε τα παιδιά για να τα ευχαριστήσει για την ευγενική και ανιδιοτελή χειρονομία τους, αλλά δυστυχώς είχαν φύγει και δεσμεύτηκε να επιστρέψει σήμερα για να τους ευχαριστήσει και προσωπικά.

Η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δήλωσε συγκινημένη από τη χειρονομία των μαθητών και συγχαίρει τα παιδιά για το ήθος και την εντιμότητά τους, το σχολείο και τις οικογένειές τους.

 

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass