Χάθηκε έργο ανάπλασης 1,2 εκατ. ευρώ για τον Αμπελώνα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΡΧΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2019 15:12

Παρέμβαση για ένα μεγάλο έργο που αφορούσε στον Αμπελώνα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ κάνει με δήλωσή του στην «Ε» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Τυρνάβου «Η πόλη που θέλουμε» κ. Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι.

Ο κ. Αμάρι σημειώνει ότι η απώλεια του συγκεκριμένου έργου για την ανάπλαση του Αμπελώνα προκαλεί μεγάλη θλίψη. Ένα έργο το οποίο θα δημιουργούσε ανθρώπινες συνθήκες για τους πολίτες.

Αναλυτικότερα η δήλωση του κ. Αμάρι στην «Ε» αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι το εμβληματικό έργο της αστικής ανάπλασης του Αμπελώνα, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ που θα δημιουργούσε ανθρώπινες συνθήκες στο κέντρο της πόλης, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αποδείχτηκε όνειρο θερινής νυκτός αφού κάποιοι αδιαφόρησαν για την προώθηση και την υλοποίησή του.

Σίγουρα πρόκειται για μια δυσμενή εξέλιξη για τον Αμπελώνα και τον Δήμο Τυρνάβου γενικότερα και σίγουρα για αυτή την εξέλιξη υπάρχουν ευθύνες.

Εμείς στην «Πόλη που Θέλουμε» περιμένουμε να ακούσουμε το πώς φτάσαμε ως εδώ.

Ποιος λοιπόν θα μας απαντήσει με ειλικρίνεια τι έφταιξε και είχαμε αυτή την δυσμενή εξέλιξη;

Φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή γιατί ολιγώρησε και δεν φρόντισε να διεκδικήσει για τον Αμπελώνα το σπουδαίο αυτό έργο που σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε είχε δεδομένη χρηματοδότηση;

Υπάρχει ευθύνη της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής;

Φταίει η σημερινή δημοτική αρχή;

Από αυτή περιμένουμε να ακούσουμε γιατί ενώ το έργο των αναπλάσεων στον Αμπελώνα ήταν στην «προίκα» που πήρε αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δήμου, δεν φρόντισε όλο αυτό το διάστημα από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα να ενημερωθεί για την τύχη του, να πιέσει για να επαναδημοπρατηθεί το μέτρο από την Περιφέρεια και σε τελική ανάλυση να μας ενημερώσει, ώστε να παλέψουμε όλοι μαζί προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό το έργο που μόνο θετικά αποτελέσματα θα είχε για την πόλη.

Εμείς στην «Πόλη που Θέλουμε» περιμένουμε από τον κ. Σαρχώση και τον κ. Κόκουρα να δώσουν πειστικές και κυρίως αληθινές απαντήσεις και ευελπιστούμε ότι τα άλλα κομμάτια της «προίκας» δεν θα έχουν την τύχη των αστικών αναπλάσεων του Αμπελώνα», καταλήγει ο κ. Αμάρι.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass