ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ:

Συνάντηση Γ. Μανώλη με Αυγενάκη

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2019 16:13

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση στην Αθήνα είχε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος που απασχολούν τον Δήμο Τεμπών και ζητήθηκε η συνδρομή του υφυπουργού κ. Αυγενάκη.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Μανώλης αναφέρει: « Επισκέφθηκα τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη στο γραφείο του στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουμε τον τρόπο συνεργασίας για θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του. Ζήτησα από τον υφυπουργό την έγκριση του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων άθλησης ενηλίκων σε υπαίθριους χώρους, στον οικισμό Γόννων του Δήμου Τεμπών». Το αίτημα είχε κατατεθεί από την προηγούμενη δημοτική Αρχή τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την πορεία και την τύχη του μέχρι σήμερα. Η αντίδραση του υφυπουργού κ. Αυγενάκη ήταν άμεση, και πρόσφατα ενέταξε το ανωτέρω έργο για υλοποίηση μέσω του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων Π.Δ.Ε. 2019. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε και σε εξίσου γόνιμες μελλοντικές συνεργασίες», καταλήγει ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass