Επανεκλέχθηκε πρόεδρος ο Θ. Κουτσούκης

ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 22:06

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Θανάσης Κουτσούκης επανεκλέχθηκε χθες στη θέση του προέδρου, ανανεώνοντας τη θητεία του για την επόμενη τριετία.

Η συγκρότηση της νέας διοίκησης, που αναδείχθηκε στις πρόσφατες εκλογές, έγινε χθες στην πρώτη της συνεδρίαση, στη διάρκεια της οποίας στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Θεόδωρος Κόκκαλης, του γενικού γραμματέα ο Βάιος Θεοχαρόπουλος και του ταμία ο Θανάσης Μυλωνάς.

Μέλη της διοίκησης είναι η Σοφία Φράνζα, ο Νικ. Παλάσκας, ο Γιάννης Τσιμπούκης, ο Δημ. Κόκκινος και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Γκανάκης.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος Θανάσης Κουτσούκης αμέσως μετά την επανεκλογή του ευχαρίστησε με δήλωση στην "Ε" τους συναδέλφους του που τον εμπιστεύτηκαν για την προεδρία του συλλόγου σε μια δύσκολη για τον κλάδο περίοδο και έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων του για την επόμενη τριετία.

"Αποτελεί τιμή, για κάθε εργαζόμενο, να τον επιλέγουν οι συνάδελφοί του ως εκπρόσωπό τους και μάλιστα στις πολύ δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, διότι αυτό δείχνει ότι τον εμπιστεύονται να σταθεί όπως πρέπει για την προάσπιση των συμφερόντων τους" αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κουτσούκης και σημειώνει:

"Ο ρόλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, πέρα από την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου, έχει να κάνει και με την υπεράσπιση των συμφερόντων των ασθενών αλλά και με την προστασία της Δημόσιας Υγείας, την οποία οφείλει εκ της φύσεώς του να υπηρετεί ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.

Αυτό ακριβώς προτιθέμεθα να κάνουμε, από σήμερα κιόλας. Ξεκινάμε με την καλύτερη οργάνωση των γραφείων μας, με την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Συλλόγου και του Διανεμητικού Λογαριασμού προς τα φαρμακεία, με την ανάπτυξη μεταξύ των συναδέλφων ειλικρινών σχέσεων αλληλοεκτίμησης και εμπιστοσύνης, με την προάσπιση των κανόνων δεοντολογίας και με σεβασμό στην κείμενη Νομοθεσία, με την βελτίωση της εικόνας του φαρμακοποιού προς την κοινωνία και με την εξέλιξη και αναγνώριση του φαρμακείου ως μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με τη θεσμοθέτηση πλήρους προγράμματος επιμόρφωσης, ώστε να παραμένουμε αντάξιοι των προσδοκιών του ασθενή, με τη δυναμική και συνεχή διεκδίκηση ενός ελπιδοφόρου για τα φαρμακεία μέλλοντος, απέναντι σε συμφέροντα τρίτων σε μια περίοδο πλήρους ευτελισμού των μικρών επιχειρήσεων την οποία διανύουμε.

Όπως υποσχεθήκαμε, προχωράμε όλοι μαζί, με διαφάνεια, με συνέπεια, με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας. Χωρίς αποκλεισμούς. Δεν περισσεύει κανείς που έχει τη διάθεση να προσφέρει.

Τα άτομα αυτά, που εκλέχθηκαν στις υπόλοιπες διοικητικές θέσεις αλλά και όσοι θα αναλάβουν στη συνέχεια άτυπες θέσεις ευθύνης, σε ειδικές επιτροπές και ομάδες εργασίας που θα δημιουργηθούν, είναι θεωρώ με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και τη μέχρι σήμερα προσφορά τους, οι πλέον κατάλληλοι να αναλάβουν ο καθένας τον θεσμικό του ρόλο. Είναι αυτοί που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θέσαμε σε γνώση των συναδέλφων πριν από τις εκλογές. Όλοι μας άλλωστε, θα είμαστε στη διάθεση κρίσης των συναδέλφων ανά πάσα στιγμή ώστε τίποτα να μην είναι δεδομένο. Δεν παντρευτήκαμε τις καρέκλες. Να δουλέψουμε θέλουμε, όσο θα είμαστε χρήσιμοι και όσο θα υπάρχει όραμα.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους για τη στήριξη, για τη δυναμική τους παρουσία και την καθολική συμμετοχή τους στις εκλογές. Ευχαριστώ τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και με εξέλεξαν στη θέση του προέδρου.

Ξεκινάει από σήμερα μια νέα πορεία και οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συναδέλφων. Μαζί συνεχίζουμε".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass