ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ MAISON 56

Οταν η μόδα συναντά την πρόληψη

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2019 16:57

Ποιος είπε ότι η ομορφιά δεν βρίσκεται στα απλά καθημερινά πράγματα; Η απλότητα των γραμμών πολλές φορές συναντιέται με την απλότητα της ζωής μας και κάνει τα καθημερινά πράγματα να γίνονται σημαντικά: Ζωή, αγάπη και υγεία, αποκτούν ξανά τη σημασία τους.

Η Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας, πιστή στην υλοποίηση των στόχων πρόληψης και υποστήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από τη νόσο, συνεργάζεται με τον Οίκο Maison 56 και διοργανώνουν μια μοναδική επίδειξη μόδας, θέλοντας να αναδείξουν τις θεραπευτικές ικανότητες της ομορφιάς, αλλά και να εντάξουν τη μόδα στις υπηρεσίες της πρόληψης.
Η μοναδική επίδειξη θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα στον φιλόξενο χώρο του Village Garden. Η είσοδος είναι 25 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την υλοποίηση των στόχων της Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά ταυτόχρονα θα συμμετάσχουν σε μια μεγάλη αλυσίδα προσφοράς στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των δυσχερειών που προκαλεί ο καρκίνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1