Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2019 15:00

Ευχές δέχεται ο Χρ. Κέλλας

Γιορτινό θα είναι το κλίμα σήμερα Δευτέρα το απόγευμα (μετά τις 6) στο πολιτικό γραφείο του Χρήστου Κέλλα (Κούμα 21), καθώς ο βουλευτής της ΝΔ θα δέχεται τις καθιερωμένες ευχές για την ονομαστική του εορτή. Και μπορεί ο Κυρ. Μητσοτάκης να του ευχήθηκε προκαταβολικά, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Λάρισα, οι πολιτικοί φίλοι του Χρ. Κέλλα όμως, θα τηρήσουν και φέτος το έθιμο, κατακλύζοντας το γραφείο του μέχρι αργά το βράδυ, ευχόμενοι τα καλύτερα στον Λαρισαίο πολιτικό.  

 

* * *

Αλλαγές ημερών λαϊκών

Λόγω των αργιών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς οι λαϊκές αγορές που γίνονται κάθε Τετάρτη στη συνοικία Αγίου Αθανασίου στην οδό Καλλιθέας και στη συνοικία της Νεράιδας στην οδό Λατταμύα, θα πραγματοποιηθούν μία ημέρα πριν, δηλαδή αύριο Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στους ίδιους χώρους. Οι λαϊκές αγορές της Τρίτης, στη συνοικία Σιδηροδρομικού Σταθμού στην οδό Παλαιολόγου και στη συνοικία Αμπελοκήπων στην οδό Γρηγοροπούλου θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

* * *

Προσωρινή διακοπή Αστικού Νο12

Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ενημερώνει το επιβατικό κοινό της πόλης ότι από αύριο Δευτέρα 23/12/2018 τα δρομολόγια της Γραμμής Νο12 (Πλατεία Λαού - ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ) θα σταματήσουν να εκτελούνται λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία της Γραμμής Νο9 (Πλατεία Εβραίων - Σχολές ΤΕΙ Θεσσαλίας). Η Γραμμή Νο12 θα λειτουργήσει κανονικά και πάλι με την έναρξη των μαθημάτων τη νέα φοιτητική χρονιά, από την Τετάρτη 8/1/2020.

 

* * *

Βραβεύσεις μαθητών από τον Γεωπονικό Σύλλογο

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο ν. Λάρισας ανακοινώθηκε πως η εκδήλωση της βράβευσης των παιδιών των μελών του συλλόγου μας, που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος αλλά και των παιδιών, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 4).

 

* * *

Η «Υπαίθριος Ζωή» κόβει βασιλόπιτα και γιορτάζει

Ο Σύλλογος «Υπαίθριος Ζωή» Λαρίσης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στις 7.30 το βράδυ, να γιορτάσουμε μαζί στο κέντρο "Αστέρας" τον ερχομό του καινούριου χρόνου και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Λεωφορείο θα αναχωρήσει από την πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα στις 7 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής τις εργάσιμες ημέρες 7 μ.μ.-9 μ.μ. στο τηλέφωνο 2410-250.818.

 

* * *

Παρέδωσε τρόφιμα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας

Η Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας παραρτ. Λάρισας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων συγκέντρωσε με την αγάπη και προσφορά των μελών της,  ποσότητες τροφίμων τις οποίες και παρέδωσε στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο ή ΕΑΑΑ/παράρτημα Λάρισας, παρουσία του αντιπροέδρου Βαγγέλη Καπετάνου και του ταμία της Βασίλη Παπαδόπουλο, παρέδωσε τα τρόφιμα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Αξίζει να τονιστεί το έργο που επιτελείται καθημερινά από αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι εξυπηρετούν και στηρίζουν τις αδύναμες οικονομικά ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα τη μητέρα και το παιδί.

 

* * *

Ποιοι εξελέγησαν στην ΕΛΜΕ

Συγκροτείται σήμερα το νέο προεδρείο

Συνεδρίαση με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 18ης Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα, στα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας (Λαπηθών 6). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, για το ΔΣ της ΕΛΜΕ εκλέγονται οι:

ΔΑΚΕ: Παναγιώτου Νικόλαος, Φούντας Αθανάσιος, Μπατσίλα Δάφνη, Ζέρβας Νικόλαος.

ΣΥΝΕΚ: Μαγαλιού Ερμιόνη, Τσακνάκης Γιάννης.

ΑΓ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Παπαδόπουλος Δημήτρης, Κοντελές Δημήτρης.

ΠΕΚ :Ντελής Χρήστος.

Αναπληρωματικοί:

ΔΑΚΕ: Κωστόπουλος Κων/νος, Πατσή Κωνσταντινιά, Μαλάκος Σταμάτης

Τσιούρβα Παρασκευή.

ΣΥΝΕΚ: Νικολαΐδης Γιώργος, Δημόκας Αναστάσιος.

ΑΓ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Ρεμπάπης Παναγιώτης, Σπυροπούλου Ευαγγελία.

ΠΕΚ: Τασιοπούλου Παρασκευή.

Για την Ε.Ε. της ΕΛΜΕ εξελέγησαν: Κοντσιώτης Κων/νος, Τσιόπας Χρήστος

Μπίκα Δήμητρα.

 

* * *

Οι δάσκαλοι βραβεύουν εισαχθέντες σε ΑΕΙ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» θα πραγματοποιήσει  εκδήλωση για να βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων –μελών του Συλλόγου του που εισήχθησαν στα ΑΕΙ το 2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

 

* * *

Ιερές ακολουθίες στον Αγιο Αντώνιο για τα Χριστούγεννα

Ιερές ακολουθίες για τα Χριστούγεννα θα τελεστούν στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Αντωνίου στο ομώνυμο πάρκο της πόλεως Λαρίσης.

Σήμερα από τις 7 το απόγευμα ως τις 9:30 περίπου, θα τελεστεί ο Όρθρος της παραμονής και η ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων, ενώ αύριο Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, από τις 9 το βράδυ έως τις 12:30 περίπου, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Χριστουγέννων.

Το πρωί της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, από τις 5, ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, θα τελεστούν κανονικά και στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

 

* * *

Λειτουργίες μητροπολίτη Ελασσώνος

Στην Κρανέα, στην Ελασσόνα και στη Δεσκάτη θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος, ο κ. Χαρίτων θα λειτουργήσει:

- Αύριο Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, το πρωί, στη Θεία Λειτουργία της Ι. Μονής Παναγίας Ολυμπιώτισσας Ελασσόνας. Στις 7 μ.μ. στον Εσπερινό των Χριστουγέννων του Μητροπολιτικού ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας.

-Μεθαύριο Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα), στις 5 το πρωί, στη Θεία Λειτουργία του Μητροπολιτικού ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας.

-Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, το πρωί, στη Θεία Λειτουργία του ιερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Δεσκάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass