Κόβουν πίτα και χορεύουν...

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2020 15:00

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων επαρχίας Φαρσάλων ο Ενιπέας θα πραγματοποιήσει κοπή βασιλόπιτας, σήμερα Σάββατο στις 8 μ.μ. στην αίθουσα «EPAVLIS» Νταραγιάννη στα Φάρσαλα. Θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική με τους Αλέξανδρο Ζάντζα, Αθανασία Αλεξοπούλου, Βασίλη Κόγια και Θανάση Παπαδόπουλο.

-Ο Αγροτικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλαμακίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. στο μαγαζί του Παναγιώτη Γκιουλέκα.

-Ο Σύλλογος Γυναικών Περιοχής Καλοχωρίου Δήμου Τεμπών, τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι του βασιλεύουν σήμερα Σάββατο, στις 5 μ.μ., στην καφετέρια «El Chapo» στο Καλοχώρι.

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης θα πραγματοποιήσει την κοπή της βασιλόπιτας σήμερα Σάββατο και ώρα 9.30 μ.μ. στο «Village Garden».

-Ο Σύλλογος Γυναικών Γλαύκης Δήμου Κιλελέρ θα κόψει τη βασιλόπιτα σήμερα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στο «Cozy cafe» στη Γλαύκη.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελάφου αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού.

-Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Λάρισας θα κόψει τη βασιλόπιτά του αύριο Κυριακή στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου, στην οδό Δροσίνη 6.

-Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, καθώς και την ετήσια γενική εκλογοαπολογιστικη συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Αργιθεατών Ν. Λάρισας αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Ελ. Βενιζέλου 153-155, 2ος όροφος). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978-766.125.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στη Ραψάνη, στο κατάστημα «Αρχόντισσα Ραψάνη» του κ. Βασίλη Μουρτασάγα.

-Βασιλόπιτα θα κόψει ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Λάρισας αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στο κτήμα «Βερσαλίες».

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 11.30 π.μ. στο κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα» (6ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα). Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά το συγκρότημα θρακιώτικης μουσικής «Εβρίτικη Ζυγιά». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες στη γραμματεία του συλλόγου τις ώρες λειτουργίας της και στα τηλέφωνα: 2413-015.081 και 6974-276.484 (Δελαρούδης Σιδέρης πρόεδρος ΕΜΛΦ).

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Λάρισας αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου, Βενιζέλου 153-155. Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων θα ψάλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ο σύλλογος θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Βενιζέλου 4 (πλατεία Μικρασιατών).

-Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Ν. Λάρισας «Αθανάσιος Διάκος» καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ετήσια απολογιστική συνέλευση αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του επί της οδού Μπασδέκη και 28ης Οκτωβρίου.

-Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο κέντρο δεξιώσεων «Κιβωτός» (Βερμίου και Πάρνηθος). Η γενική συνέλευση έχει ως θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και τη διεξαγωγή εκλογών.

-Οι δασκάλες και οι νηπιαγωγοί που έχουν συνταξιοδοτηθεί θα κόψουν την πίτα τους στην ταβέρνα «Παραμύθι» τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ώρα 6.00 μ.μ.

-Ο Σύλλογος «Υπαίθριος Ζωή» Λαρίσης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 7.30 το βράδυ, να γιορτάσουμε μαζί στο κέντρο "Αστέρας" τον ερχομό του καινούριου χρόνου και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Λεωφορείο θα αναχωρήσει από την πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα στις 7 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής τις εργάσιμες ημέρες 7 μ.μ.-9 μ.μ. στο τηλέφωνο 2410-250.818.

-Ο Σύλλογος Ματονεριτών Καλαμπάκας «Η Αδελφότης» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44). Στην εκδήλωση θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά έως 12 ετών.

-Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο «Κτήμα Νεφέλη» στο 2ο χλμ. Αγιάς - Αγιοκάμπου.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύλλογος Κρητικών Λάρισας ο «Ψηλορείτης» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών. Είσοδος ελεύθερη για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

-Ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Divani» και ώρα 11:45 π.μ.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» στα γραφεία του Συλλόγου, Καραθάνου 33, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.30. Πληροφορίες Λάμπρος Γκονέλας, 6976-497.616.

-Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο Κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα). Θα υπάρχει ζωντανή μουσική. Λεωφορείο για τη μεταφορά όσων δεν διαθέτουν ΙΧ θα ξεκινήσει στις 12.30 μ.μ. από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες και να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου (Μεγ. Αλεξάνδρου 7) και στο τηλέφωνο 2410.535541.

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ ΤΑΕ Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).

-Οι γυναίκες του Δοτσικού Γρεβενών θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Κυριακή 26 Γενάρη και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44). Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά τα χάλκινα του Τάκη Μπέτσιου.

-Οι «Φίλες της Αγάπης» θα υποδεχτούν τον καινούριο χρόνο, κόβοντας τη βασιλόπιτά τους, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι στο «Κτήμα Βερσαλίες». Με μεγάλη χαρά οι «Φίλες της Αγάπης» ανακοινώνουν ότι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων, που όλοι καμαρώνουμε για τις επιτυχίες του, θα μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα, με τη γνωστή ζωντάνια τους. Οι «Φίλες της Αγάπης» περιμένουν τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου σ’ αυτή την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς, όπου, λόγω της ώρας, δίνεται η δυνατότητα να παραστούν και να γιορτάσουν ολόκληρες οικογένειες ενωμένες.

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Νιβόλιανη» του Μεγαλοβρύσου. Θα ακολουθήσει, για όλο το μεσημέρι, μουσικό πρόγραμμα με την Αθηνά Πολυμέρου στο τραγούδι, τον Σπύρο Πολύμερο στο τραγούδι και στην κιθάρα και τον Δημήτρη Κυριαζόπουλο στα πλήκτρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass