Γλέντησε ο Εκπολιτιστικός Χάλκης

ΧΟΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2020 15:52

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα δεξιώσεων του Village Garden.

Σε μια πολύ ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα οι φίλοι του Ε.Σ. Χάλκης διασκέδασαν και χόρεψαν με τα τραγούδια της παραδοσιακής - λαϊκής ορχήστρας που αποτελούνταν από τους μουσικούς Κωστούλη Κώστα, Σαρακατσιάνο Μάριο, Μακρυγιάννη Γιάννη, Μπουρνάκα Δημήτρη και Ψάρα Δημήτρη. Παράλληλα τα τρία παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου με χοροδιδάσκαλο τον κ. Τσακνάκη Μιχάλη παρουσίασαν ένα ολιγόλεπτο χορευτικό πρόγραμμα. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αθ. Καλογιάννης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά, με πλήθος εκδηλώσεων που αναβαθμίζουν το πολιτιστικό επίπεδο του τόπου μας και διασώζουν τις παραδόσεις του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπίζιου Στέλλα, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλος Αθανάσιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη, κ. Χατζηκωνσταντινου Κώστας και κ. Χατζούλης Χρήστος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσινούλης Τριαντάφυλλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χάλκης κ. Κωστούλης Βασίλης και τα μέλη της κ. Τσινούλη Ασπασία, κ. Χατζητζομπάνη Σέβη, κ. Κορδοκλάς Λευτέρης και κ. Καλογιάννης Αποστόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1