Δύο νέοι κυκλικοί κόμβοι στον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2020 15:22

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής των δύο κυκλικών κόμβων στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Φαρσάλων.

Ο πρώτος θα βρίσκεται στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου Λάρισας με την οδό Φαρσάλων και ο δεύτερος στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου Φαρσάλων με την Εθνική Οδό Λάρισας - Φαρσάλων. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ. Σε πρώτο στάδιο ξεκίνησαν οι εργασίες μετατροπής του σηματοδοτούμενου κόμβου σε κυκλικό στη διασταύρωση του Περιφερειακού Δακτυλίου Φαρσάλων με την Εθνική οδό Λάρισας - Φαρσάλων. Από σήμερα καταργούνται οι σηματοδότες και η ρύθμιση κυκλοφορίας του κόμβου θα γίνεται με τη χρήση εργοταξιακού κυκλικού κόμβου, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στην τελική μορφή του κόμβου.

«Ένα σημαντικό οδικό έργο που αφορά στην πόλη της Λάρισας και των Φαρσάλων παίρνει σάρκα και οστά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και συμπλήρωσε: «Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας προχωράμε το έργο της κατασκευής των δύο κυκλικών κόμβων στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Φαρσάλων που πρόκειται να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων και να ενισχύσουν την οδική ασφάλεια. Με στρατηγική και σχεδιασμό αναβαθμίζουμε τις υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τις υποδομές της Θεσσαλίας. Ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο είναι κομβικό τόσο για τη σωστή εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων, των επισκεπτών και των επιχειρήσεων, όσο και για την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειάς μας. Παρακαλούμε, τους χρήστες της οδού να σέβονται και να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. και την εργοταξιακή σήμανση και να επιδείξουν υπομονή για το χρονικό διάστημα που απομένει, έως την ολοκλήρωση των εργασιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass