Εκδρομές φορέων και συλλόγων

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2020 15:58

-Το Τουριστικό Τμήμα της Υπαιθρίου Ζωής Λαρίσης, στις 26 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στην Ιερά μονή της Παναγίας Ξενιάς.

Θα επισκεφθεί το δάσος Κουρί στον Αλμυρό και θα γευματίσει στον Αλμυρό. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα έως Παρασκευή από 7 έως 9 μ.μ. και την Τετάρτη πρωί 10-12 στο τηλέφωνο 2410-250.818.

-Η ΠΟΟΝ προγραμματίζει διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», προκειμένου να παρακολουθήσει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο με τη Μιμή Ντενίση «Κι από Σαλονίκη Σμύρνη» και προαιρετικά θα επισκεφθούν το ίδρυμα Γουλανδρή και Σταύρος Νιάρχος. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-233.998.

-Την Τρίτη 21 Απριλίου, στην όπερα της Μπολόνια ανεβαίνει η όπερα του Βέρντι «Λουίζα Μίλλερ» με τη Μυρτώ Παπαθανασίου να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας προγραμματίζει μετάβαση στην Μπολόνια, από 20 Απριλίου, δεύτερη μέρα του Πάσχα έως την Παρασκευή 24 Απριλίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στην Μπολόνια και δύο διανυκτερεύσεις στη Φλωρεντία με επίσκεψη στη Σιένα και γενικά στην περιοχή της Τοσκάνης. Παρακαλούμε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, διότι ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουμε δεσμεύσει είναι περιορισμένος.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977-046.516, 6972-230.199.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass