Τακτικός στις κλοπές, τακτικός και στο Τμήμα

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΡΟΜΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΑΡΙΑ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, Ι.Χ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2020 15:30

Στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου βρίσκεται κάθε τρεις και λίγο ένας 16χρονος Ρομά, κάτοικος του οικισμού της περιοχής, κατηγορούμενος για κλοπές. Πριν μερικές ημέρες ο 16χρονος μαζί με έναν 20χρονο επίσης Ρομά συνελήφθησαν στον Τύρναβο για διακεκριμένες κλοπές.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε τότε στη φυλακή, ενώ ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθότι ανήλικος, ωστόσο συνελήφθη ξανά χθες, πάλι για κλοπές.

Σύμφωνα με την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος, το βράδυ της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη, ο ανήλικος διέρρηξε τον Ι.Ν. της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο και από το παγκάρι έκλεψε 1.500 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν. Διέρρηξε και τον Ι.Ν. της Αγίας Λαύρας από την οποία δεν αφαίρεσε τίποτα. Το ίδιο βράδυ διέρρηξε και τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στον Τύρναβο από τα οποία έκλεψε τα ελάχιστα μετρητά, τα οποία βρήκε, διάφορα εργαλεία και μηχανήματα, όπως και μια μηχανή POS.

Ο 16χρονος συνελήφθη χθες και ως ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος. Προ 10ημέρου είχε συλληφθεί ξανά μαζί με έναν 20χρονο, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, οι δύο δράστες τις νυχτερινές ώρες της 11ης προς 12 Ιανουαρίου «διέπραξαν πέντε κλοπές, τρεις τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, από αύλειους χώρους οικιών και χώρους στάθμευσης, αφαιρώντας δύο ποδήλατα και δύο μπαταρίες γεωργικών ελκυστήρων». Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους, ενώ κατασχέθηκε ένα ακόμα ποδήλατο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass