Σήμα κινητής για την Ακρη ζητά ο δήμαρχος Ελασσόνας

ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2020 22:43

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της ορεινής κοινότητας της Άκρης για την αδυναμία πρόσβασης σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, λόγω έλλειψης σήματος από όλους τους παρόχους, απέστειλε επιστολή στο αρμόδιο

Υπουργείο, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Η Κοινότητα Άκρης του Δήμου μας είναι από τις ορεινότερες (υψόμετρο 950 μ.) και από τις πιο απομακρυσμένες από την έδρα του Δήμου, από την οποία απέχει περίπου 46 χιλιόμετρα, οι δε κάτοικοί της είναι ως επί το πλείστον συνταξιούχοι και υπέργηροι. Καθημερινά γινόμαστε δέκτες διαμαρτυριών από τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τους κατοίκους, ότι η Άκρη δεν έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, λόγω έλλειψης σήματος από όλους τους παρόχους.
Θεωρούμε ότι η πρόσβαση σε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον αυτονόητο αγαθό και δικαίωμα των πολιτών, ειδικά όταν αυτοί είναι σε ηλικία που θα πρέπει να έχουν συχνή και τακτική επικοινωνία με τους οικείους τους για οικογενειακούς λόγους αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Για τους παραπάνω λόγους κρίνουμε ότι είναι επιβεβλημένη η άμεση ενεργοποίηση σήματος κινητής τηλεφωνίας στα όρια της Κοινότητας Άκρης του Δήμου μας. Παρακαλούμε για τις δικές σας, κατά νόμο, ενέργειες».
ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΞΙΜΟΥ
Για το ίδιο θέμα, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αναφορά που κατέθεσε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη συνηγορεί στο αίτημα του Δήμου Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass