Συνεργασία Δήμου Τυρνάβου - ΟΑΕΔ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΜΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2020 15:50

Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και διερεύνησης συνεργασίας με εκπροσώπους του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Λάρισας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στο Κέντρο Κοινότητας και στόχος της ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας και η υλοποίηση από κοινού προγραμμάτων για την κατάρτιση των πολιτών του Δήμου αλλά και της κοινότητας των Ρομά.

Μιλώντας στην «Ε» η αν. διευθύντρια της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Γρηγοριάδου αναφέρθηκε θετικά για την προσφορά σε όλους όσοι συνεργάζονται στο πρόγραμμα και ιδιαίτερα στον διευθυντή του ΚΕΚ ΟΑΕΔ, κ. Δημήτριο Γεράση και την κ. Καλλιόπη Γεροστέργιου, από το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΑΕΔ Λάρισας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Τυρνάβου και τη διαθεσιμότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 24923-50315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ.: 2492-022.609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1