Πίτμπουλ δάγκωσε και έπνιξε κανίς

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΛΛΗΛΟΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2020 22:04

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας κατέληξε η αντιπαράθεση φιλόζωων και γειτόνων που αλληλομηνύθηκαν μετά από λογομαχία για να συλληφθούν τελικά.

Αφορμή της αντιπαράθεσης που θα λάβει πλέον τη δικαστική οδό – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - αποτέλεσε η θανάτωση ενός δεσποζόμενου σκύλου ράτσας, κανίς γκριφόν από τον δεσποζόμενο επίσης σκύλο του γείτονα, ράτσας πίτμπουλ.

Όλα συνέβησαν στις 12.30 προχθές το μεσημέρι στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης όταν – σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. ο 61χρονος ιερέας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, ράτσας κανίς.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., το πίτμπουλ της 42χρονης γειτόνισσας του ιερέα, παρότι δεσποζόμενο, άγνωστο πώς, λύθηκε και βρέθηκε στον δρόμο. Κατά άλλους άρχισε τα παιχνίδια με το κανίς κατά τρίτους επιτέθηκε στο κανίς του ιερέα με αποτέλεσμα δαγκώνοντάς το, να το πνίξει.

Για το συμβάν κλήθηκαν αστυνομικοί που με αφορμή και την αυτεπάγγελτη δίωξη για το αδίκημα της θανάτωσης ζώου από το δεσποζόμενο ζώο, προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας τη 42χρονη ιδιοκτήτρια του πιτμπουλ.

Στο Τμήμα κατέφυγαν επίσης ο 67χρονος πατέρας της, ο 61χρονος ιερέας και η 57χρονη σύζυγός του ως ιδιοκτήτες του σκύλου που θανατώθηκε, αλλά και δύο γειτόνισσες, ηλικίας 28 και 35 ετών που φαίνεται πως υπήρξαν μάρτυρες της θανάτωσης του ζώου.

Σε ό,τι αφορά στο ποινικό μέρος, η υπόθεση θα τελείωνε με την άσκηση δίωξης σε βάρος της 42χρονης ιδιοκτήτριας του πίτμπουλ καθώς ευθύνεται για τις συνθήκες φύλαξης του σκύλου που έπνιξε το κανίς.

Ωστόσο προσέλαβε άλλες διαστάσεις όταν κουβέντα στην κουβέντα, ιδιοκτήτες των σκύλων και γείτονες αντιπαρατέθηκαν φραστικά, ο ένας μήνυσε τον άλλο και αφού αλληλομηνύθηκαν, ακολούθησαν συλλήψεις όπως ήταν φυσικό και επόμενο, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και των απειλών.

Μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων, η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ, ο πατέρας της όπως και οι δύο γειτόνισσες, ενώ στο πλαίσιο του Αυτοφώρου αναζητούνταν χθες, ο παπάς και η παπαδιά οι οποίοι μηνύθηκαν από τον γείτονα, ενώ είχαν φύγει από το Αστυνομικό Τμήμα. Οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι κατά τα προβλεπόμενα μετά από εισαγγελική εντολή, ενώ η αντιπαράθεση των φιλόζωων γειτόνων, ενδεχομένως θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Β.Κ.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass