Κόβουν πίτα και χορεύουν…

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2020 15:00

-Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Επαγγελματικής - Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σήμερα στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της στην οδό Ίωνος Δραγούμη 9, στον 2ο όροφο.

-Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο καφέ «Vesta» (Καποδιστρίου 4, Τρίγωνη πλατεία). Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

-Το Σωματείο Φίλων Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα). Τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού, ποτό και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα 20 ευρώ ανά άτομο

- Η φετινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κρητικών Λάρισας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στη Λέσχη Αξιωματικών Αεροπορίας, στην 110 ΠΜ. Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά, αφού το μενού θα αποτελείται μόνο από παραδοσιακά κρητικά εδέσματα (ντάκος, τσιγαριαστό αρνί, ζυγούρι βραστό με γαμοπίλαφο και χοιρινό στο φούρνο με πατάτες) συνοδεία τσικουδιάς και κρασιού. Και φυσικά με κρητική μουσική από τον λυράρη Γιώργο Σφακιανάκη και το συγκρότημά του. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο του συλλόγου 2410-257.274.

-Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Ενωση Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο κέντρο «Ανεμόμυλος» (5ο χλμ. Λάρισας-Φαλάνης). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους προς την Ένωση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Κόκκινος.

-Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λάρισας διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του και κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να προμηθευθούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το γραφείο του Συνδέσμου, Κύπρου 80, τηλέφωνα 2410-532.101 και 6936-967.174.

-Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Λάρισας «Κωστής Παλαμάς» χορεύει και κόβει πίτα το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στην «Αυλή του Αβέρωφ» (Λευκωσίας 6, πλ. Αβέρωφ).

-O Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Palladium» (2o χλμ. Λάρισας-Κοζάνης) με τη μουσική συνοδεία των Βαγγέλη Πέγιου, Βαλεντίνας Τσακνάκη, Κώστα Αντωνίου και Γιώργου Αγγέλη. Διάθεση προσκλήσεων και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6945-056.903.

-H Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας) κόβει πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στις «Μουσικές Διαδρομές» (Κενταύρων 2, απέναντι από τον Άγιο Αχίλλιο). Θα γίνει και φέτος το μπαζάρ γλυκών και λαχειοφόρος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γλέντι με ζωντανή μουσική. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6940-211.278.

-Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελάτειας θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, στην ταβέρνα Γιώτση, δίπλα από το γήπεδο, στην Ελάτεια Λάρισας

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων κόβει πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

-Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βελίκας «Μελίβοια» κόβει πίτα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 12 μ. στο Stella By The Sea (πρώην Δημοτικό Αναψυκτήριο), στην παραλία της Σωτηρίτσας.

-Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Εν Λαρίση» (Μητροπολίτου Δωροθέου 1 Αλκαζάρ).

Πληροφορίες: Παπαγεωργίου Γεωργία τηλ. 6978-218.004, Ρίζου Κατερίνα τηλ. 6972-099.694 απογευματινές ώρες.

-Ο Μορφωτικός Σύλλογος Όσσας θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό και την κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ. στην οικογενειακή ταβέρνα του Στέλιου Τσαπλέ στην Όσσα.

-Η ΕΛΟΣΥΛ οργανώνει κρητικό γλέντι με τον Λεκάκη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο 2ο ΚΑΠΗ (οδός Λαγού, κοντά στο Υδραγωγείο). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά» πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ. στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα» (5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι. και στα αθλήματα του έτους 2019 ενώ θα χορέψουν και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώσουν για τα παιδιά τους που εισήχθησαν σε ΑΕΙ. Πληροφορίες: Λάμπρος Γκουνέλας στο τηλέφωνο 6976-497.616.

-Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λαρίσης θα πραγματοποιήσει τη χοροεσπερίδα του στο κέντρο «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα) την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και στις 12.30 το μεσημέρι. Στην εκδήλωση θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βράβευση των παιδιών των μελών του, που εισήχθησαν το έτος 2019 στα Α.Ε.Ι. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι γονείς των επιτυχόντων να ενημερώνουν σχετικά. Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ. και στα τηλέφωνα: 2410-251.788 και 6977-239.975.

-Την κοπή πίτας και την ετήσια χοροεσπερίδα τους θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων ΥΕΘΑ Ν. Λάρισας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο Κέντρο «Ανεμόμυλος». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες και να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στα εξής τηλέφωνα: 6944-121.220, 6945-280.065, 6973-970.782, 6974-221.828. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

-Ο Ελληνο-Βρετανικός Σύνδεσμος θα κόψει την πίτα του την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στην καφετέρια «Enjoy cafe» (επί της Ανθίμου Γαζή). Στην εκδήλωση θα γίνει απολογισμός, ενημέρωση για την εκδρομή των Απόκρεων στις Σιδηρές Πύλες, ενώ θα υπάρχουν πλούσια δώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass