Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2020 15:07

Εκδήλωση της παράταξης «Λάρισα Μπροστά»

Η δημοτική παράταξη «Λάρισα Μπροστά» με επικεφαλής την κ. Ρένα Καραλαριώτου οργανώνει την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας της για τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, στο κέντρο «Φρούριο» (λόφος Φρουρίου), σήμερα Τετάρτη και ώρα 9 μ.μ.

***

Συνέλευση της «Παιδικής Στέγης»

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ελληνική Μέριμνα – Παιδική Στέγη Λάρισας», στις 6.30 το απόγευμα στην Παιδική Στέγη.

***

Έκτακτη γενική Συνέλευση δασκάλων

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας» πραγματοποιεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, αύριο Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19).

Η Δ.Ο.Ε. καλεί τους συλλόγους εκπαιδευτικών όλης της χώρας σε πραγματοποίηση κύκλου έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων μέχρι και 21 Φλεβάρη με σκοπό τη χάραξη των επόμενων αγωνιστικών βημάτων διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου.

Τις αγωνιστικές αποφάσεις των συλλόγων και τις προτάσεις για τις μορφές τους θα μεταφέρουν οι πρόεδροι στην ολομέλεια προέδρων, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα.

***

Δύο Λαρισαίοι τομεάρχες Οργανωτικού ΝΔ σε Βόλο, Καρδίτσα

Ο Τρικαλινός δικηγόρος Παναγιώτης Βούλγαρης ορίστηκε χθες τομεάρχης – σύνδεσμος μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λάρισας.

Δύο επίσης Λαρισαίοι ορίστηκαν τομεάρχες σε Νομαρχιακές Οργανώσεις του κυβερνώντος κόμματος από τον Γραμματέα Οργανωτικού - διευθυντή Γραφείου Προέδρου και αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Στυλιανού Κονταδάκη.

Πρόκειται για τον απόστρατο αξιωματικό Χρήστο Χατζησαλάτα που τοποθετείται τομεάρχης στη Νομαρχιακή Οργάνωση Μαγνησίας και τον επίσης απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας Απόστολο Γεωργίου στη Νομαρχιακή Οργάνωση Καρδίτσας.

Εξάλλου στη Νομαρχιακή Οργάνωση Τρικάλων τοποθετείται από τα Γρεββενά ο Απόστολος Τσένης.

***

Το νομικό καθεστώς Νήσων του Αιγαίου

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και ο Σύλλογος Κρητικών «ο Ψηλορείτης» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, και ώρα 18.45 στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Κουμουνδούρου και Φαρμακίδου), εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο κ. Ιωάννης Στ. Παπαφλωράτος, Νομικός – Διεθνολόγος, Δρ Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Στρατιωτικών Σχολών με θέμα: «Το Νομικό καθεστώς των Νήσων του Αιγαίου».

***

Σύσκεψη για την ιδιωτικοποίηση της υγείας

Η Ένωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας (ΕΙΝΚΥΛ) και ο Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΠΓΝΛ) διοργανώνουν ευρεία ανοικτή σύσκεψη με θέμα την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας - Συνεργασίες Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και μετατροπή του ΠΓΝΛ σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) μεθαύριο Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 7 μμ στην Λάρισα στο αμφιθέατρο του «Μύλου του Παππά».

Κύρια εισηγήτρια της εκδήλωσης η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Αφροδίτη Ρέτζιου.

***

Εκδήλωση για τα 75 χρόνια της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας

Με αφορμή τα 75 χρόνια προσφοράς, αγώνων και θυσιών για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης από την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (Π.Σ.Ο.) το Συνδικάτο ΟΤΑ ν. Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως μέσα από τη συζήτηση θα γίνει ενημέρωση για την κατάσταση του κινήματος στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, αλλά και τι είναι η κλαδική του δημοσίου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαυρίκος γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και ο Μπάμπης Βορτελίνος, αντιπρόεδρος της κλαδικής του δημοσίου (TUI), υπεύθυνος για την Ευρώπη».

***

Κόβει πίτα ο ΣΥΡΙΖΑ Αγιάς

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Αγιάς καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 8:30 το βράδυ, στην ταβέρνα «Εν Κισσάβω» στη Δήμητρα Αγιάς για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τιμή εισόδου 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται φαγητό, ζωντανή μουσική).

***

Συνεδριάζει το Δημ. Συμβούλιο Ελασσόνας

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, έχοντας 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

***

Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλκαζάρ

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλκαζάρ μεθαύριο Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται επί της οδού Βιτσίου 1 και κατά τις ώρες 9 π.μ. με 1 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αχιλλέα Μεταξιώτη και στο τηλέφωνο 6972-164.675.

***

Κόβει πίτα η παράταξη Κων. Κολλάτου

Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του υποψήφιου δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μεθαύριο Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στην καφετέρια του κ. Μπαρλαγιάννη στο Μακρυχώρι στις 8 το βράδυ.

***

Αποκριάτικη εκδήλωση

για φιλανθρωπικό  σκοπό

Αποκριάτικη εκδήλωση οργανώνει η Ελληνική Μέριμνα– Παιδική Στέγη Λάρισας, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 8.30 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου «Αγάπης και Προσφοράς» του Σωματείου.

Για κράτηση τραπεζιού απευθυνθείτε στην κ. Βαγενά τηλ. 6972-407.174 και στην Παιδική Στέγη, τις ώρες 9.00 με 15.00 στο τηλέφωνο 2410-288.275.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass