Ζήτησε λίγο νερό και άρπαξε δύο ανήλικα

ΡΟΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ «ΑΠΑΓΩΓΕΑ»

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2020 20:01

Στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, θα οδηγηθεί την ερχόμενη Τρίτη ένας 40χρονος Ρομά από τον Τύρναβο που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου. Ο πλανόδιος έμπορος φρούτων βρέθηκε προχθές το μεσημέρι στα Ταμπάκικα, όπου απευθυνόμενος σε 25χρονη Ρομά, που βρισκόταν στο σπίτι της, της ζήτησε λίγο νερό και μια σκούπα για να καθαρίσει την καρότσα του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», την ώρα που η 25χρονη μπήκε στο σπίτι της για να του φέρει νερό, ο 40χρονος εκμεταλλευόμενος την απουσία της μάνας πρότεινε στα δύο ανήλικα παιδιά της, ένα 9χρονο κορίτσι και ένα 10χρονο αγόρι, να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του και να τα πάει βόλτα.

Όπως και έγινε με τη μητέρα των δύο ανηλίκων, βλέποντας ότι χάθηκαν τα παιδιά της και μαζί τους ο φρουτέμπορας να βάζει τις φωνές και να καλεί σε βοήθεια. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας ξεκίνησαν την αναζήτηση του 40χρονου, τον οποίο μετά από λίγη ώρα τον εντόπισαν στην ίδια συνοικία να αναμένει έξω από ψιλικατζίδικο το ανήλικο αγόρι, στο οποίο φέρεται να έδωσε χρήματα για να αγοράσει ένα χυμό.

Οι συγγενείς των παιδιών κάλεσαν την αστυνομία, με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να συλλαμβάνουν τελικά τον 40χρονο ο οποίος –εν μέσω έντασης από τον πατέρα των παιδιών και άλλους συγγενείς- οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών. Ο δράστης θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass