Προληπτικά κλειστά τα ΚΑΠΗ στη Λάρισα

ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2020 20:00

Σε αναστολή λειτουργίας είναι τα Κέντρα Ανοιχτής Περίθαλψης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Λαρισαίων, προληπτικά για την προστασία των μελών τους, από τυχόν μετάδοση του κορονοϊού.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από πρόταση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντίνου Γιαννακόπουλου, σε τοποθέτησή του κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, κατά την οποία υποστήριξε ότι πρέπει να κλείσουν τα ΚΑΠΗ για προληπτικούς λόγους και οι ηλικιωμένοι όπως και όλες οι ομάδες υψηλού κινδύνου να αποφεύγουν χώρους όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε πως είναι μια επικίνδυνη περίοδος και τα προληπτικά μέτρα πρέπει να αποδώσουν τα μέγιστα, για να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η διάδοση του κορονοϊού.

Ο ίδιος, πρότεινε επίσης να κλείσουν για 15 μέρες και τα σχολεία, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας των πολιτών, ενώ συμπλήρωσε: «Ασφαλιστική δικλείδα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, είναι ο περιορισμός των ασθενών στο σπίτι, για να ανακοπεί η ροή των μολυσμένων ανθρώπων στις δομές υγείας και γενικότερα καθώς και η πολύ γρήγορη αναγνώριση των κρουσμάτων».

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass