Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 15:00

Εκλογές Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ

Εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΣΑ, οργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών ΟΑΕΕ-ΤΣΑ Λάρισας, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 9 π.μ. στο γραφείο του Σωματείου (οδός Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

 

Αναβλήθηκε η Συνέλευση Τριτέκνων ν. Λάρισας

Η Α΄ Επαναληπτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λάρισας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου, αναβάλλεται όπως ανακοινώθηκε σχετικά, λόγω των έκτακτων μέτρων και των εξελίξεων στην χώρα μας λόγω του κορονοϊού. Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των μελών για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.

 

Ομιλία στη Σχολή Γονέων Αγ. Αχιλλίου

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 6η για φέτος συνάντηση-ομιλία στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων-«Διάλογος με τους συζύγους και τους γονείς» στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Ομιλητής θα είναι ο κ. Νικόλαος Ράπτης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η συνεργασία σχολείου και οικογένειας στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού».

 

Χαιρετισμοί για εργαζόμενους, μαθητές και νέους

Κάθε Παρασκευή βράδυ θα τελούνται στον Άγιο Αχίλλιο 2 Ακολουθίες Χαιρετισμών: Η πρώτη 7.30 – 9.00 μ.μ. και η δεύτερη 9.30 – 10.40 μ.μ. για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και όσους διευκολύνονται τις βραδινές ώρες.

Στον Άγιο Νικόλαο: Κάθε Παρασκευή, στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα τελείται, στις 9:30 το βράδυ, και δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, για όλους τους εργαζόμενους και τους νέους.

Στον Άγιο Βησσαρίωνα (πλατεία Λαού): Κάθε Παρασκευή, στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα τελείται, στις 5 το απόγευμα, η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

 

Αναβάλλεται η Συνέλευση Πολυτέκνων Ελασσόνας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων ενημερώνει τα μέλη του ότι λόγω ειδικών συνθηκών που έχουν ανακύψει, αναβάλλει την προγραμματισμένη ετήσια Γενική Συνέλευση.

Η ημέρα συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε για την Τετάρτη 1 Απριλίου στις 10 το πρωί.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η δεύτερη Οριστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 10 το πρωί, στο γραφείο του συλλόγου στην οδό Σοφοκλέους 19 με τα παρακάτω θέματα:

- Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2020

- Διάφορα θέματα του Συλλόγου Πολυτέκνων

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2493-023.086.

 

Γενική συνέλευση Συλλόγου Κυπρίων

Η τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Κυπρίων ν. Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15-03-2020 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Έγκριση της εκθέσεως πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Έγκριση εκθέσεως της ελεγκτικής επιτροπής.

3. Συζήτηση διαφόρων θεμάτων.

4. Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 22-03-2020, στον ίδιο χώρο, με την ίδια ώρα προσέλευσης.

 

Παρέμβαση της Περιφέρειας στα παράλια των Τεμπών

Για το έμπρακτο και συνεχές ενδιαφέρον του για τα παράλια του Δήμου Τεμπών ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, καθώς όπως αναφέρει «οι υπηρεσίες της Περιφέρειας φρόντισαν να δώσουν λύση και συγκεκριμένα στη θέση "Ζμπούκα" στα Μεσάγγαλα και στη θέση "Στόμα"- (Αμμόλοφοι) στο Καστρί Λουτρό της παραλίας Αιγάνης, με τον απεγκλωβισμό των βρόχινων νερών, φαινόμενο που δημιουργείται με τον έντονο κυματισμό της θάλασσας, στις παραποτάμιες εκβολές».

 

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Με τις επερωτήσεις της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον περιφερειακό δρόμο του Βόλου και της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» για τον δρόμο Λάρισας- Φαρσάλων και για το φράγμα Αγιονερίου Ελασσόνας θα ασχοληθεί στη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας που θα συνέλθει την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:00.

Από τα 21 θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης ξεχωρίζουν ο διορισμός υπαλλήλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, βάσει αποφάσεων του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, περί κατανομής προσωπικού στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ετών 2014 και 2016 αντίστοιχα, η ρύθμιση κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Ροδιάς – Συκαμινέας στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση βατότητας της επαρχιακής οδού», οι αθλητικές εκδηλώσεις για το 2020 και οι εγκρίσεις Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) διάφορων έργων, όπως η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Φωτοβολταϊκός σταθμός ισχύος 9MW στη θέση Κραταιά» στην Τ.Κ. Νέσωνος και στη θέση Κορυφή» στην Τ.Κ. Καλοχωρίου του Δήμου Τεμπών.

 

Αναβάλλεται συνάντηση συμμαθητών

Αναβάλλεται η συνάντηση που θα πραγματοποιούσαν οι απόφοιτοι του 1970 του 2ου Γυμνασίου Αρρένων Λαρίσης, μετά από 50 χρόνια από την αποφοίτησή τους, το Σάββατο 14 Μαρτίου στο εστιατόριο «Εν Λαρίση».

Για επικοινωνία: τηλ. 6977-551.840 και 6945-267.469.

 

Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΕΛ

Η ΕΣΠΕΛ προσκαλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 9 π.μ. στα γραφεία της (1η Στρατιά), με θέμα «Οικονομικές εισφορές μελών».

 

Παρακλήσεις και κήρυγμα του Μητροπολίτη

Κάθε Τρίτη στις 7 μ.μ. τελείται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ιερά παράκληση εναλλάξ προς τιμήν των εν Αγίοις Πατέρων ημών Αχιλλίου πολιούχου και προστάτου ημών και Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως, του Ιατρού. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως εκτίθεται σε προσκύνημα το θαυματουργό και χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, προς πνευματική ενίσχυση, ευλογία και αγιασμό των πιστών Χριστιανών. Αμέσως μετά την παράκληση, και έως τις 8.30 μ.μ. ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, κ. Ιερώνυμος, πραγματοποιεί το εβδομαδιαίο Εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Το σύμβολο της Πίστεως».

 

Συναντήσεις νέων και εργαζομένων στον Αγιο Αχίλλιο

Συνεχίζονται κάθε Τρίτη βράδυ, 9.00 – 10.00, οι συνάξεις νέων, φοιτητών και εργαζομένων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Οι Νέοι πρώτα τελούν την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου στο Πνευματικό Κέντρο, στο υπόγειο του Ναού, κι έπειτα συζητούν για διάφορα πνευματικά θέματα που τους αφορούν με τον υπεύθυνο ιερέα, π. Ραφαήλ. Φέτος οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από το θέμα: «Τα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass