Νεκρός σε πεζόδρομο 61χρονος ΩΡΛ

Έπεσε από το παγκάκι όπου είχε καθίσει κοντά στο σπίτι του

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2020 15:00

Νεκρός στον πεζόδρομο της Πατρόκλου βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο 62χρονος γιατρός ΩΡΛ, Κώστας Β. Κακάτσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» τον γιατρό εντόπισαν φίλοι του χθες λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι να κείτεται πεσμένος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του πίσω από ένα παγκάκι στον πεζόδρομο της Πατρόκλου έξω από μια κλειστή καφετέρια, κοντά στην οικία του. Έτσι όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά καθώς διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος του γιατρού πρέπει να επήλθε ώρες νωρίτερα αλλά καθώς ήταν πεσμένος πίσω από το παγκάκι δεν ήταν ορατός από τους διερχόμενους. Ο γιατρός φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του ενώ καθόταν στο παγκάκι, αφού δίπλα βρέθηκαν τα τσιγάρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, χάνοντας τις αισθήσεις του ο γιατρός φαίνεται πως έγειρε και το σώμα του έπεσε πίσω από το παγκάκι. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, αποδίδοντας τον θάνατο του ιατρού σε παθολογικούς λόγους, ενώ τα ακριβή αίτια θα εξεταστούν στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειώνεται πως ο Κων. Κακάτσιος -που το τελευταίο διάστημα είχε διαγνωστεί με σοβαρή πάθηση- εργαζόταν ως ιατρός ΩΡΛ στο πρώην ΙΚΑ Λάρισας, νυν Κέντρο Υγείας επί της Ασκληπιού.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass