Κλέβουν αγροτικά …συγκεκριμένης μάρκας

ΔΥΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2020 15:52

Αύξηση παρουσιάζουν τα περιστατικά κλοπών αγροτικών οχημάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα στην επαρχία Φαρσάλων και στις γειτονικές περιοχές, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Το τελευταίο περιστατικό κλοπής TOYOTA Hilux, με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΡ - 4551, αναφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη στο Α.Τ. Φαρσάλων, χθες το πρωί, όταν διαπίστωσε πως το σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο, σε οικόπεδο δίπλα από το σπίτι του - το οποίο ήταν κλειδωμένο - στην Τ.Κ. Βρυσιών Φαρσάλων, είχε κάνει "φτερά". Το θλιβερό της υπόθεσης ήταν ότι βρέθηκε πατημένο θανάσιμα, το ένα από τα τέσσερα μικρόσωμα σκυλιά που ήταν στο οικόπεδο. Οι δράστες μετακίνησαν με τα χέρια εκτός οικοπέδου και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επίσης προ δέκα ημερών είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό κλοπής ίδιας πάντα μάρκας με αριθμό κυκλοφορίας ΡΡΑ-9560, μέσα στα Φάρσαλα (φωτ.). Φαίνεται ότι ο κορονοϊός και η απαγόρευση κυκλοφορίας, απομάκρυνε τα περιστατικά κλοπών εκτός πόλης καθώς δεν θα είχαν λόγο μετακίνησης σε σχετικό έλεγχο της αστυνομίας τα ξημερώματα και τους οδήγησε σε χωριά που θα γινόταν πιο δύσκολα αντιληπτοί από τις αρχές.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε’)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass