Αυτοκίνητο-προσφορά στον Δήμο Τυρνάβου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤOYOTA ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΑΜΟΥ ΑΕΒΕ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 17:20
Από την παραλαβή του οχήματος από τον δήμαρχο Ι. Κόκουρα, από την Τoyota Ελλάς και την Αδάμου ΑΕΒΕ Από την παραλαβή του οχήματος από τον δήμαρχο Ι. Κόκουρα, από την Τoyota Ελλάς και την Αδάμου ΑΕΒΕ

Στο πλαίσιο ενίσχυσης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας παρέλαβε χθες το μεσημέρι ένα καινούριο αυτοκίνητο Τoyota από την Toyota Ελλάς.

Ειδικότερα, η Toyota Ελλάς, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και το Υπουργείο Εσωτερικών, θα παραχωρήσει εκατόν πενήντα οχήματα σε Δήμους της χώρας μας, αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, μετά τη παραλαβή του οχήματος, γνωστοποίησε ότι το όχημα θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Τυρνάβου και συγκεκριμένα μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Παράλληλα, ευχαρίστησε τόσο την Τoyota Ελλάς όσο και την Αδάμου ΑΕΒΕ, για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία.

Τέλος, ευχαρίστησε την Κ.Ε.Δ.Ε. για τα αμεσότατα αντανακλαστικά και την απόλυτα επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του φιλόδοξου σχεδίου.  

Ο Δήμος Τυρνάβου αποδεικνύει έμπρακτα πως θα αξιοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο και εργαλείο για τη διασφάλιση της υγείας κάθε δημότη.

«Με οργάνωση, αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κόκουρας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1