Εθελοντής στις δράσεις του Δήμου Λαρισαίων ο Αλέξης Γεωργούλης

ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2020 15:40

Ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Δήμου Λαρισαίων για τα μέτρα στήριξης από τον κορονοϊό. Ειδικότερα ο κ. Γεωργούλης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο οργάνωσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ιστοσελίδα www.Larissamazi.gr που δημιούργησε ο Δήμος και η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες για τα μετρά και τις πρωτοβουλίες του Δήμου για τον κορονοϊό.

Αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για το σύνολο των πρωτοβουλιών του Δήμου και τα έγκαιρα αντανακλαστικά που επέδειξε η δημοτική αρχή και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην προσπάθεια.

Επίσης, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του Δήμου σε όποιο πεδίο χρειαστεί, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε φορείς και επιχειρήσεις να συνδράμουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο στη σημερινή συγκυρία έχει σημαντικές ανάγκες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass