Υπό κατεδάφιση κτίριο της Εθνικής στον Τύρναβο

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 17:15

Άμεση ήταν η απάντηση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας στην παρέμβαση του αν. γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας, κ. Χρήστου Κέλλα, σχετικά με το πάγιο αίτημα εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών του Ενιαίου Λυκείου Τυρνάβου για απομάκρυνση πλακών αμιάντου από τη στέγη εγκαταλελειμμένου κτιρίου, που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο και ανήκει στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ενημερώθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΤΕ ότι ήδη η τράπεζα έχει καταθέσει στην πολεοδομία του Δήμου Τυρνάβου άδεια κατεδάφισης κτιρίου με Αρ. Πρωτοκόλλου 196.588 – 24/4/2020 και με την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών ξεκινά άμεσα η αφαίρεση και απομάκρυνση των πλακών αμιάντου από το εν λόγω κτίριο και σε δεύτερη φάση θα προχωρήσει στην κατεδάφισή του.

Ο κ. Κέλλας ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ της Εθνικής Τράπεζας για την άμεση ανταπόκρισή τους για ένα ζήτημα δημόσιας υγείας, εκφράζοντας τη μεγάλη του ικανοποίηση, καθώς “ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας του Τυρνάβου αντιμετωπίζεται άμεσα, οριστικά και με θετική έκβαση”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1