Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πείτε τα στον δήμαρχο... μέσω Skype

ΤΗΛΕ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ Ν. ΓΑΤΣΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2020 15:17

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Η δυνατότητα για ραντεβού μέσω skype δίνεται από το γραφείο δημάρχου Ελασσόνας σε όσους επιθυμούν να συζητήσουν εξ αποστάσεως με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα,

λόγω των περιορισμών προσέλευσης στις δημόσιες υπηρεσίες και για την ασφάλεια των εργαζομένων. Από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στο γραφείο δημάρχου στο τηλέφωνο 24933-50254, για να κλείσουν το ραντεβού τους. Επισημαίνεται ότι τα ραντεβού μέσω skype θα πραγματοποιούνται εντός του ωραρίου εργασίας της υπηρεσίας και για συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, για το οποίο θα ενημερώνεται ο δήμαρχος πριν από την ώρα του ραντεβού.
Με αφορμή τη νέα μορφή επικοινωνίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της «Ε» χθες το απόγευμα, ο δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας τόνισε: «Λόγω της πανδημίας και δεδομένων των περιοριστικών μέτρων στην προσέλευση του κοινού στο Δημαρχείο, θεώρησα ότι πρέπει να βρούμε λύση προκειμένου να δρομολογηθούν τα ραντεβού με τους πολίτες του δήμου μας. Μέχρι στιγμής εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες περιπτώσεις πολιτών, ωστόσο κατανοώντας τη δυσκολία μιας μόνιμης αναμονής για πολλά θέματα των δημοτών μας, αποφάσισα να κλείνω πλέον τα ραντεβού μου και μέσω της εφαρμογής ‘Skype’ σε όσους έχουν τη δυνατότητα, ώστε σιγά σιγά να εξομαλυνθεί η αναμονή. Το γραφείο μου είναι στη διάθεση των πολιτών ώστε να συνεννοηθούν για τον τρόπο και τον χρόνο του ραντεβού τους».

Σχετικά Άρθρα