Βόλτες, ποδήλατα και καφές στο χέρι

Πρώτη Κυριακή στην πόλη χωρίς περιορισμούς στη μετακίνηση

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2020 15:04

Διαφορετική η χθεσινή Κυριακή στη Λάρισα. Η άρση των περιορισμών στη μετακίνηση από την αρχή της εβδομάδας οδήγησε τους Λαρισαίους

σε πάρκα και πλατείες από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο όμως η κίνηση ήταν σε λογικά επίπεδα, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που πραγματοποίησαν εξορμήσεις στα παράλια του νομού αλλά και στα ορεινά είτε για μια εκδρομή με το αυτοκίνητο, είτε για να επισκεφτούν τα εξοχικά τους.

Όσοι έμειναν στη Λάρισα βγήκαν οικογενειακώς για περίπατο, καφεδάκι στο χέρι απολαμβάνοντας τον ίσκιο των δέντρων στα πάρκα της πόλης, αλλά και για ποδήλατο. Το Κηποθέατρο Αλκαζάρ φαίνεται να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των πολιτών, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν τις πλατείες της πόλης, προκειμένου να παίξουν τα παιδιά τους μπάλα ή να κάνουν πατίνι. Χθες κίνηση υπήρχε και στα καταστήματα που έκαναν τις τελευταίες εργασίες (καθαριότητα, τακτοποίηση κ.λπ.) για το σημερινό άνοιγμα.

Πάντως οι περιορισμοί στη μετακίνηση μπορεί να μην υπάρχουν πια, αλλά οι καλές συνήθειες που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της καραντίνας φαίνεται ότι παραμένουν... δηλαδή η άθληση και η βόλτα με τα κατοικίδια.         

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass