Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Electronet Β.Κ. Καζάνα

Oλα τα ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες και πλυντήρια με όφελος έως 53%

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2020 15:36

Ό,τι θέλεις, το έχεις! «Φρέσκιες» τιμές σε ψυγεία-ψυγειοκαταψύκτες και «καθαρές» προσφορές σε πλυντήρια! Γιατί προσφορές που τα έχουν όλα, έχει μόνο η Electronet B.K. Καζάνα!


Όλα τα ψυγεία, οι ψυγειοκαταψύκτες και τα πλυντήρια με όφελος έως 53%! Η Electronet Β.Κ. Καζάνα μας ανεβάζει τη διάθεση με τις καλύτερες προσφορές σε όλες τις επώνυμες εταιρείες και γιορτάζει τα 53 χρόνια της Morris, προσφέροντας όλα τα πλυντήρια και τα ψυγεία Morris με όφελος έως 53%. Αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις και στην τιμή που το θέλεις θα το βρεις μόνο στο δικό μας κατάστημα.
ΟΛΑ είναι στη διάθεσή μας και ΟΛΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο με ασφάλεια, σιγουριά και απόλυτη υγιεινή για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ μας! Όλοι οι χώροι του καταστήματος έχουν απολυμανθεί ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού!
Μάλιστα, ενόψει καλοκαιριού στην Electronet B.K. Καζάνα διατίθενται κλιματιστικά όλων των επώνυμων εταιρειών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
Η Electronet B.K. Καζάνα διαθέτει επάρκεια προϊόντων τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, παραδίδονται άμεσα εντός 24 ωρών ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και η αποστολή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εντός Λάρισας ή όπου αλλού επιθυμείτε.
Η Electronet B.K. Καζάνα ξεκινάει δυνατά με μεγάλες προσφορές σε μεγάλες εταιρείες και συνεχίζει μαζί με τους πελάτες της, με τις πιο δυνατές προσφορές σε ΟΛΑ ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε»!
Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410-536631.

Gallery άρθρου