Στο ΕΚΑΒ Φαρσάλων ο διευθυντής και ο πρόεδρος των εργαζομένων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2020 16:00

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Επίσκεψη, μετά τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα που φιλοξενείται στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων από τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Σταμνάς, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γούλα.

Τους κ. Σταμνά και Γούλα υποδέχθηκαν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και ο προϊστάμενος του Τομέα ΕΚΑΒ Φαρσάλων κ. Αποστόλης Μπανιάς, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την 24ωρη βάση που λειτουργεί με 9 άτομα στα Φάρσαλα. Ακολούθησε συζήτηση με το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Φαρσάλων, καταγράφηκαν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε να εξοπλιστεί ακόμα περισσότερο η λειτουργία του τομέα στα Φάρσαλα και να στελεχωθεί με επιπλέον μόνιμο προσωπικό, ώστε να μην δημιουργούνται ελλείψεις, εξυπηρετώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τους πολίτες. Τα πληρώματα πέρασαν τα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που υλοποιεί το ΕΚΑΒ Λάρισας σε θέματα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών και στη διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού (SARS-CoV-2) του νέου κορονοϊού.

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass