Πεντακάθαρες παραλίες και με μπλε σημαίες στον Δήμο Τεμπών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2020 18:26

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Δεν είναι μόνο οι μπλε σημαίες που κατέκτησε ο Δήμος Τεμπών, σε Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό και Κουλούρα, που σημαίνει καθαρά νερά στη θάλασσα, σημασία έχει να διατηρηθούν ο αιγιαλός και γενικότερα οι αμμουδιές καθαρές, αφού το επόμενο διάστημα

περιμένουν χιλιάδες τουρίστες από τα Βαλκάνια αλλά και την ενδοχώρα. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας του Δήμου Τεμπών.
Μάλιστα, την περιοχή επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών. Μέχρι χθες είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας, σε έξι περίπου χλμ. και άρχισε το κοσκίνισμα της παραλίας με ειδικό κόσκινο.
Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε: «Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για οργάνωση της παραλίας.
Τελειώσαμε τον καθαρισμό της από φερτά υλικά, κυρίως ξύλα σε μήκος έξι περίπου χιλιομέτρων και συνεχίζουμε με το κοσκίνισμα της άμμου με ειδικό μισθωμένο κόσκινο.
Ως δημοτική αρχή θέσαμε ως πρώτη μας προτεραιότητα την ετοιμασία της παραλίας μας με σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα την ασφαλή και άνετη παραμονή των λουομένων.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους διαμένοντες, τους επισκέπτες και τους παραθεριστές ποιοτική παραλία και θεωρώ ότι θα το πετύχουμε» σημείωσε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.
Τον συντονισμό της όλης δράσης έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass