Εγγραφές στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Τυρνάβου

ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2020 15:34

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Αρχίζουν οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής βρεφών και νηπίων για φοίτηση στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Αγία Λαύρα» Τυρνάβου από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΤ) για το σχολικό έτος 2020-2021. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν από

μεθαύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι 30 Ιουνίου.
Εγγράφονται παιδιά ηλικίας από 2 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφουν η διευθύντρια της επιχείρησης κ. Ελένη Χατζηζήση καθώς και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος και Γιώργος Παπαλέξης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να προσκομίζουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή και επανεγγραφή του παιδιού τους στον χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού:
α) Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο υπάλληλο του σταθμού προκειμένου να οριστεί ραντεβού για τη μη ύπαρξη συγχρωτισμού.
β) Με ταχυδρομική επιστολή που θα περιέχει την αίτηση και τα δικαιολογητικά στην ταχυδρομική διεύθυνση: Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγία Λαύρα, Αφροδίτης και Ετεοκλέους, Τύρναβος, 40100.
Τα δικαιολογητικά εγγραφής των παιδιών είναι: αίτηση, πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση σωματικής και πνευματικής υγείας του παιδιού (από παιδίατρο), φωτοτυπία των εμβολίων του παιδιού (και της πρώτης σελίδας του βιβλιάριου υγείας), βεβαίωση εργοδότη, βεβαίωση ανεργίας.
Για τηλεφωνικό ραντεβού προσκόμισης των δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγία Λαύρα, 24920-26006.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στα τηλέφωνα του γραφείου Διοίκησηςτης Κ.Ε.ΔΗ.Τ, 24923-50170-171.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1