Ενοπλη ληστεία με θύμα 42χρονη

ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ, ΕΝΩ Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ *ΕΞΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2020 19:05

Μια ληστεία σε βάρος 42χρονης γυναίκας ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, με συλληφθέντες και θύμα να κρατούν κλειστό το στόμα τους και να μην ομολογούν το πραγματικό κίνητρο μιας υπόθεσης, που ξεκίνησε με ξυλοδαρμό και εξελίχθηκε σε ληστεία.


Μια υπόθεση που εκτυλίχθηκε προχθές βράδυ, όταν οκτώ Ρομά από το Ζεφύρι Αττικής βρέθηκαν στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο όπου - σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. - κρατώντας πιστόλι, φορώντας κουκούλες και μαντήλια εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο σπίτι της 42χρονης, Ρομά επίσης, την οποία και ξυλοκόπησαν.
Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, στις 8.30 προχθές βράδυ οι δράστες μετέβησαν στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο και μπαίνοντας στο σπίτι της 42χρονης, τη χτύπησαν με μεταλλική ράβδο, την κλώτσησαν στο σώμα της, ενώ ένας εξ αυτών την είχε ακινητοποιήσει κρατώντας πιστόλι. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, οι δράστες ερεύνησαν το σπίτι, από το οποίο έκλεψαν 560 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, αλλά και δύο κινητά τηλέφωνα.
Η 42χρονη ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς της Καρδίτσας να εντοπίζουν δύο αυτοκίνητα των δραστών να κινούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας - Λαμίας και, με αστυνομικούς της Φθιώτιδας λίγο πριν τα μεσάνυχτα να ακινητοποιούν τελικά τα δύο αυτοκίνητα λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία.
Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν έξι από τους 8 δράστες, μεταξύ των οποίων και ένας 64χρονος Ρομά, ο μοναδικός που δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την ώρα της ληστείας, με αποτέλεσμα να τον αναγνωρίσει η 42χρονη.
Μαζί του συνελήφθησαν και άλλοι πέντε Ρομά, ηλικίας 21, 24 και 33 ετών ενώ στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν περισσότερα από 1.650 ευρώ και τα δύο κλεμμένα κινητά τηλέφωνα ενώ δεν βρέθηκε το πιστόλι. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας αναζητεί τους άλλους δύο δράστες, ενώ οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από την Ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν.
Μεταξύ των συλληφθέντων, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», περιλαμβάνονται και γνώριμοι των διωκτικών αρχών για διάφορες υποθέσεις, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι Ρομά από το Ζεφύρι βρέθηκαν στον Τύρναβο με αφορμή μεταξύ τους συναλλαγές ή διαφορές.


Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass