Ανακούφιση στα Δένδρα από τα νέα πεζοδρόμια

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2020 21:28

Ανακούφιση σκόρπισε στην Τοπική Κοινότητα Δέντρων Τυρνάβου η ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων πεζοδρομίων στην είσοδο του χωριού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς το έργο παρέχει στους κατοίκους το αίσθημα της ασφάλειας, μιας και στο

παρελθόν στον συγκεκριμένο δρόμο είχαν σημειωθεί ακόμη και δυστυχήματα.
Όπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρέδωσε προ ημερών το παραπάνω έργο, ενώ προ μηνών ξεκίνησε να λειτουργεί και ο νέος ηλεκτροφωτισμός. Εξέλιξη εξίσου ικανοποιητική, αφού το βράδυ το σκοτάδι ήταν επικίνδυνο για τους διερχόμενους πεζούς και οδηγούς. Αρκεί να σημειωθεί ότι στον οδικό αυτόν άξονα μπαινοβγαίνουν καθημερινά από τα χωράφια, αρκετά αγροτικά μηχανήματα.
Ο πρώην πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δέντρων Χρήστος Τασούλας με δηλώσεις του στην «Ε» ευχαριστεί θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Έργων Στέλιο Δημόσιο για την ικανοποίηση του χρόνιου αυτού αιτήματος. «Ο δρόμος, αν και μόλις λίγα χιλιόμετρα, η μελέτη και η κατασκευή του παρουσίαζαν αρκετά προβλήματα, τα οποία τελικά ξεπεράστηκαν μέσα από τη συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου. Κάθε φορά που τα παιδιά μας περπατούσαν για να βγούνε στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης, ώστε να πάρουν το λεωφορείο, η καρδιά μας χτυπούσε δυνατά από την αγωνία. Με την ολοκλήρωση του έργου, πλέον κοιμόμαστε ήσυχοι. Είναι ένα έργο ουσίας που αλλάζει την εικόνα στην είσοδο των Δένδρων» κατέληξε ο Χρήστος Τασούλας.
Το έργο, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.
Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1