Συνάντηση Χρ. Κέλλα με κτηνοτρόφους του Τυρνάβου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.Α.Α.Τ.

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2020 21:23

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Συζήτηση έφ’ όλης της ύλης, μέσα σε άριστο κλίμα, είχαν κτηνοτρόφοι του Τυρνάβου, μέλη του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Τυρνάβου, με τον αν. γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ., βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα. Με τον Λαρισαίο πολιτικό συναντήθηκαν οι

Τυρναβίτες κτηνοτρόφοι Θανάσης Μπούσιος, Δημήτρης Δόκος, Σωτήρης Μπακαγιάννης και Στέλιος Σπανογιάννης.
Κατά τη συνάντησή τους στο γραφείο του Χρ. Κέλλα οι κτηνοτρόφοι ενημερώθηκαν διεξοδικά και λεπτομερώς από τον βουλευτή για το νομοθέτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα για το σκέλος των ποινών και των προστίμων για τις παράνομες ελληνοποιήσεις, την εφαρμογή των οποίων αναμένουν στην πράξη καθώς και την ενίσχυση του κρατικού μηχανισμού ελέγχων. Όπως ανέφεραν, μάλιστα, «η ζήτηση του αιγοπρόβειου γάλακτος αυξάνεται, ενόψει της νέας γαλακτικής περιόδου, μετά και την εντατικοποίηση των ελέγχων του Υπουργείου».
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμη τα θέματα της αποζημίωσης που δόθηκε από το Υπ.ΑΑΤ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της αποζημίωσης του καταρροϊκού πυρετού, για την εκ νέου ανάδειξη του οποίου και τη συζήτηση στη Βουλή, μετά την επίκαιρη ερώτησή του, ευχαρίστησαν τον Λαρισαίο πολιτικό.
Οι Τυρναβίτες κτηνοτρόφοι επεσήμαναν ακόμη στον κ. Κέλλα, «την αδικία που υφίστανται αγρότες και κτηνοτρόφοι από την επαναφορά του τέλους επιτηδεύματος στη φετινή φορολογική δήλωση για το οικονομικό έτος 2019, ζητώντας την παρέμβασή του για την άρση της στα αρμόδια Υπουργεία».
Ανέφεραν ακόμη και το θέμα της εξυγίανσης του Δημοτικού Σφαγείου Τυρνάβου – Αμπελώνα, τονίζοντας πως το Σφαγείο πρέπει να μείνει ανοιχτό με τη συμβολή όλων.
Τέλος, η αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων ζήτησε από τον κ. Κέλλα να συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους με τον ίδιο ζήλο που έχει επιδείξει μέχρι τώρα, γιατί τα προβλήματα της κτηνοτροφίας είναι διαχρονικά και χρειάζονται πολιτικούς με βούληση και κτηνοτρόφους με συνδικαλιστική αυταπάρνηση, για να επιλυθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass