Εργα συντήρησης στον δρόμο Αγίων Αναργύρων - Αγίου Γεωργίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2020 16:10

Τον δρόμο που συνδέει τους οικισμούς Άγιοι Ανάργυροι - Άγιος Γεώργιος στον Δήμο Κιλελέρ, ανακατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το επόμενο διάστημα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, για την αποκατάσταση του δρόμου, που παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις σε μήκος 3 χλμ, με τεχνικά έργα, ασφαλτόστρωση, διαγράμμιση, στηθαία και πινακίδες σήμανσης. Παράλληλα, καθαρίζεται η αποστραγγιστική τάφρος που βρίσκεται σε επαφή με την οδό.
«Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και τις υπηρεσίες μας, ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στον δρόμο που συνδέει τους Άγιους Ανάργυρους με τον Άγιο Γεώργιο και παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα» δηλώνει ο κ. Αγοραστός. «Ξεκινά ένα έργο ουσίας, στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Προχωράμε σε μια στοχευμένη παρέμβαση, που συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας και αποκαθιστά την ασφάλεια στην επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass