Εισαγγελική παρέμβαση για τους σκουπιδότοπους στον Πηνειό

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών, Σταμ. Δασκαλόπουλος μετά το δημοσίευμα της «Ε»

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2020 20:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιουν 2020 20:05

Την άμεση παρέμβαση του διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμ.

Δασκαλόπουλου προκάλεσε δημοσίευμα της «Ε», προχθές Κυριακή 21 Ιουνίου, για τους σκουπιδότοπους στις όχθες του Πηνειού με αφορμή την ασυνείδητη συμπεριφορά ελάχιστων συμπολιτών οι οποίοι πετούν ανεξέλεγκτα σκουπίδια και μπάζα σε παρόχθιες περιοχές. Το δημοσίευμα περιλάμβανε και φωτογραφικό υλικό επιβεβαιώνοντας τα καταγγελλόμενα για τη στάση συμπολιτών που δείχνουν να αδιαφορούν για τη ρύπανση του περιβάλλοντος, παρότι ο Δήμος Λαρισαίων διαθέτει στελεχωμένη Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία μάλιστα λειτουργεί ξεχωριστό Τμήμα για βαρέα σκουπίδια (στρώματα, έπιπλα, μπάζα κ.λπ.) τα οποία λόγω του όγκου δεν είναι εφικτό να περισυλλεγούν κατά την καθημερινή αποκομιδή απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο κ. Δασκαλόπουλος παρήγγειλε χθες στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, Απ. Τζαμαλή τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση αξιόποινων πράξεων πρόκλησης ρύπανσης ή υποβάθμισης του περιβάλλοντος και προς εντοπισμό των δραστών.
Β.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass