Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Επιχείρηση αποψίλωση» στα Φάρσαλα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2020 15:15

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Αδιάκοπα εργάζονται τα συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Φαρσάλων, προκειμένου να περιοριστούν κατά το μέγιστο δυνατό τα χόρτα σε δημόσια κτίρια, κοινόχρηστους χώρους και δρόμους.


Τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες αφορούσαν αποψιλώσεις στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, στις δεξαμενές στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ ταυτόχρονα έγινε καθαρισμός της νησίδας στην περιφερειακή οδό από το ύψος της Βόλου μέχρι την οδό Λαμίας.
Οι εργασίες συνεχίζονται και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες της επαρχίας Φαρσάλων παράλληλα μ’ εκείνες που έχουν αναληφθεί από εξωτερικό συνεργείο, ενώ από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Κουκουλιός σημειώνει πως «δίνουμε καθημερινά με όλες τις δυνάμεις μας τη μάχη για να καθαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι και κτίρια από τα χόρτα.
Εκ των πραγμάτων η επαρχία είναι μεγάλη σε έκταση και οι δυνατότητές μας περιορισμένες. Έτσι, ιεραρχούμε τις παρεμβάσεις μας, ενώ παράλληλα ζητάμε από τους δημότες να συνδράμουν στο έργο μας κάνοντας το αυτονόητο, καθαρίζοντας τους ιδιωτικούς χώρους τους και τα οικόπεδα, ώστε να μην είναι αφενός εστία μόλυνσης, αλλά και να μην ελλοχεύει και ο κίνδυνος μιας πυρκαγιάς κατά τη θερινή περίοδο που διανύουμε».

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα