Ευχαριστίες Ν. Γάτσα για κατάσβεση πυρκαγιάς

Σε αιρετούς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εθελοντές

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2020 15:35

Ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας για την κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς στη Συκέα Ελασσόνας, ευχαριστεί δημόσια, αιρετούς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εθελοντές.


Η σχετική δήλωσή του αναφέρει:
«Θέλω να απευθύνω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στις δυνάμεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ελασσόνας και Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας και της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου μετά τις 12:00, σε αγροτική περιοχή, πλησίον του οικισμού της Συκέας Ελασσόνας.
Ευχαριστώ προσωπικά τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστο Καλομπάτσιο για τη διαρκή επικοινωνία και υποστήριξη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ν. Λιούπα, τους διοικητές Π.Υ. Ν. Λάρισας κ. Ζήση Μπρούζα, Π.Υ. Ελασσόνας κ. Δημ. Τζιβή, Α.Τ. Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη και τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Π.Θ. κ. Βασ. Καραλή.
Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στην προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας κ. Μελ. Δάσιου, η οποία μετά από μεθοδική δουλειά και άριστο συντονισμό των ιδιωτών εργολάβων πολιτικής προστασίας εξασφάλισε την άμεση κινητοποίησή τους και έτσι αποφεύχθηκε η προληπτική εκκένωση του οικισμού.
Τέλος, να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας κ. Κίμωνα Τσούρη, ο οποίος συντόνισε επιτόπου τις δυνάμεις του Δήμου Ελασσόνας (5 φορτωτές και 1 JCB), επεμβαίνοντας με αυταπάρνηση μέσα στις εστίες της φωτιάς, και τους εθελοντές συνδημότες που συνέδραμαν με κάθε μέσο και συνεργάστηκαν άψογα με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο Δήμος Ελασσόνας και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα είναι σε επιφυλακή και πλήρη ετοιμότητα, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες να τηρούν τους κανόνες ασφάλειας και να ειδοποιούν χωρίς καθυστέρηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199», καταλήγει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1