Ενημερώθηκαν για τα οφέλη της αρωματοθεραπείας

Τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2020 17:12

Μία ξεχωριστή απογευματινή εκδήλωση διοργάνωσε το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στον πολυχώρο του Φρουρίου. Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλης Νούσιος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, επαγγελματίας μασέρ και αρωματοθεραπευτής, ο οποίος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση παρουσίασε το θέμα «Αρωματοθεραπεία - Μάλαξη και τα οφέλη τους».


Ο κ. Νούσιος επισήμανε τη μεγάλη αξία της αφής και της μάλαξης για το ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά και τη μεγιστοποίηση της ωφέλειάς τους, όταν συνδυάζονται με την ευχάριστη οσμή. Παρουσίασε αιθέρια έλαια διαφόρων φυτών και ανθέων και εξήγησε τη θεραπευτική λειτουργία του καθενός. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εφαρμογές μαλάξεων από τον ίδιο και τις μαθήτριές του από το Τμήμα Μάλαξης του ΙΕΚ Γιάτσος.
Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λάρισας του ΣΕΟ ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους, τον κ. Νούσιο για την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση και του εύχονται υγεία και καλή δύναμη στα χέρια του, για να ξεκουράζει και να θεραπεύει τους ανθρώπους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1